Original topic:

One ui7

(Topic created on: 04-23-2025 06:46 PM)
31 Views
S24U-Watch7
Active Level 6
Options
Galaxy S

Galaxy S24 kullanıyorum cihazım eskiden Csc kodu:KSA idi şuan EUX yaptım fakat güncelleme geldiği halde gözükmüyor acaba güncelleme eski csc koduna göremi geliyor bu drumu yaşayan var mı 

0 Likes
S24U-Watch7
Active Level 6
Galaxy S
Yok imei aynı birşey soracağim cihazı bu sekilde bıraksam güncelleme gelmez mi hiç
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Hiç gelmez
S24U-Watch7
Active Level 6
Galaxy S
Teşekkürler
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Rica ederim, zaten basit bir işlemci bilgisayardan yaptıysanız
0 Likes
A15yazılım
Active Level 6
Galaxy S

Merhaba,

Bugün S24 serisine One UI 7 geldi, herkese hayırlı olsun. Şöyle bir sorum olacak. Tanıtımda One UI 7 ile birlikte Gemini yeni sürüm tanıtıldı ve güç düğmesinden açılabiliyor. Peki güncellemede bu geldi mi ve A15 cihazımada gelir mi?
0 Likes
_Sandman_
Active Level 4
Galaxy S

S24Ultra kullanıyorum. Güncelleme geldi ancak bazı arkadaşlarım yapma biraz daha bekle diyor. Sizce ne yapmalıyım?

0 Likes
berkayqydib
Active Level 6
Galaxy S
Güncelle . Bir sıkıntı yok
0 Likes
ᴇᴄʀiɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Normal olarak sıkıntı yok çok güzel işletim sistemi. Ancak one ui 6 çıkınca da olmuştu ama ilk çıkınca batararya/ısınma problemleri oluyor 1 ay sonra düzeliyor. Beklemek size kalmış biraz foruma bakıp sorun paylaşan yoksa yükleyebilirsiniz😊
0 Likes
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Yok hocam o olaylar palavraymış, Kore sürümlerini kontrol ettim hiç öyle şeyler olmamış, bir yama da yok, hepsi hikaye.
0 Likes
intersteller0
Active Level 4
Galaxy S

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/S23-Ultra-one-ui7/td-p/19055190?src=ShareByUserCM

Bu paylaşımımda ki konuya ek olarak atılan dyd1 sürümü beta sürüm olarak geçiyormuş ve bazı yurtdışı kanalları dışarıdan müdahale ile yazılım atanlara dyd9 global sürümü gelmeyecek deniyor? Doğruluk payı nedir? Eğer doğruysa çözümü nedir?