Original topic:

One ui7

(Topic created on: 04-10-2025 12:40 AM)
864 Views
omerbirtan
Active Level 5
Options
Galaxy S

Cidden bıktırdı samsung, s24 ultra aldım onca para verdik mağdur ediliyoruz. Rakip firmalar çatır çatır veriyor güncellemeleri ama maalesef biz bekleye bekleye bi hal olduk. Komple samsung ekosistemi dizmiştim (telefon, tablet, saat, kulaklık) ama güncelleme politikası böyle olmaya devam ederse en kısa zamanda hepsini değiştiricem.

36 Comments
emirxqrd
Active Level 5
Galaxy S
Şimdilik s24+ buds fe ikilisini kullanıyorum kulaklığın şarj dışında herşeyinden memnunum ama telefon için diyemicem gerçekten verdiğim paraya değmedi hatta ilk gün aldığım aldığım mağazaya (ad vermeyeceğim) bu telefon kasıyor diyip götürdüm bozuk olduğunu sandım meğerse zaten böyleymiş
omerbirtan
Active Level 5
Galaxy S
Ben herşeyinden çok memnunum tablet telefon saat hele hepsi senkronize olduğunda tadından yenmiyor mükemmel özellikleri oluyor ama güncelleme politikası beni herşeyden soğuttu aylardır şu One ui 7 i bekliyorum ya
0 Likes
emirxqrd
Active Level 5
Galaxy S
Aynısı bendede hocam. Çok geciktirdiler + olarak şunu faekettim 60 hz olan normal rlma 14 modelinin oyunlarda bile daha senkronize fotoğraflarda kalite olarak olmasada daha stabil olduğunu gördüm
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Bende s24+ kullanıyorum ve daha 1 kere kastıgını görmedim. Hatta kastıgına dair bi şikayette görmedim forumlarda ver burda da. İlk defa senden duydugum için şaşırıyorum. Bence en kısa sürede servise vs götür
emirxqrd
Active Level 5
Galaxy S
Kasma dediğim akıcılık konusu akıcı değilse kasmadır diğer türlü birkere bile donmadı yada iğrenç bir performans vermedi sadece böyle bir amiral gemisinin akıcılığı parasına göre böyleyse benim gözümde kasıyordur
Ümmet05
Active Level 9
Galaxy S
Ekran çözünürlüğün hangi ayarda mesela ben qhd kullanıyorum. Artı 120 hz olarak gayet memnunum. Amiral gemisi telefon hissiyatı var. Animasyon konusunda daha farklı şeyler olabilir ona bişey diyemem oda uı 7 ile gelecek bakalım sözde
0 Likes
emirxqrd
Active Level 5
Galaxy S
Aynı ayarlar seçili sadece 120 hz hissiyatı vermiyor örneğin ben efootball da dünya sıralamasında yer alıyorum ve ciddiyim. Düşük ayarlardada yüksek ayarlardada oyunun destekelediği 60 fps hissiyatını vermiyor buda işlemcinin yeni ve çoğu uygulama ile senkroniz olmamasıdır ama ne hikmetse kaç yıl öncr çıkan elma 14 marka kardeşimin telefonu bile çoğu şeydr daha senkronize demek istediğim 40 50 bin verdikten sonra kaç yıl önceki telefondaki akıcılık ve senkronize yoksa boşa verilmiş paradır ve üzerine daha o mükemmel herşeyi değiştircek güncellemeyi bile halen adam akıllı planlı yayınlıyamıyorlar
pablothecat
Active Level 1
Galaxy S
game boosterda fps limiti olabilir. ayarlardan bakmanızı öneririm
0 Likes
emirxqrd
Active Level 5
Galaxy S
Plus ile maks fps nile yaptım ama gene aynı değişen pek birşey yok
0 Likes