cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 kullananlar memnun mu

(Topic created on: 2 weeks ago)
235 Views
FatihS22
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Akıcılık ve optimizasyon kısmında geliştirme var mı

7 Comments
SysTheMore
Active Level 8
Galaxy S
Var
YunusG
Expert Level 1
Galaxy S
Oldukça.
DurukanAKDAG
Active Level 9
Galaxy S
Gayet iyi derecede şu an. Bozmazlarsa tabi
5eRkaN
Active Level 3
Galaxy S
Rutinler artık düzgün çalışmıyor. Çok büyük sıkıntı var
ByeByesamsung
Active Level 9
Galaxy S
Telefondan telefona değişeceği için şu an bir şey söylemek mantıksız ve saçma olur 🤔 🙄. UI7 hakkında yükledikten sonra birçok sorunundan bahseden paylaşımlar gördüm, bunu sadece söyleyebilirim 🤷 ♀️. O arkadaşların cevap vermesi gerekir ayrıca 6.1'e geri döndürdüğünüz cihazınızda belki yeni güncelleme ile ilgili düzeltilmiş bir şey olabilir; bunu söylemek de saçma ve yanlış bilgi olur 😜. Yani birçok paylaşım gördüm ve şahit oldum... sadece bu kadar. Sorunlu olduğuna dair, stabil sürümle ilgili klavye, iyi çeviri ve cümle düzeltme sorunu vardı en son yüklediğimde 🧐 🤔. Uugulama donmaları vardı en son yüklediğimde bukadar 🙏 😌 post paylaşan arkdaşalr sormak daha mantıklı olur. Uzunmsüreden beri cihazlarımı sattıktan sonra sadece 22 u kaldı. Saat ve görsel kaymaları internet ve şebeke sorunlarını duydum duyduklarım buladar mutlaka sorunvar. Çünkü yapmazlar insanalr ui7 yükledikten sonra diye.. 🙏 yani hem gördüklerimi hemde duyduklarım vede forumdaki yazılan okadar hatayı aklımda tutmak imkansız.
0 Likes
user29471
Active Level 7
Galaxy S
uı 6 ya gmre gayet güzel ve yenilenmiş bir arayü animasyonlar falan da çok iyi ama bayağı bir animasyon hatası var onlarda mayıa yamasıyla düzelir diye umuyorum onun dışında iyi
0 Likes
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Hocam inanamazsınız ama gercekten ciddi anlamda **bleep** ediyor. Tabi ben cihazı tamamen sıfırdan kurdum ondan dolayı da bir performans artışı söz konusu. (S24+)