cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One ui 7 beğenmedim

(Topic created on: yesterday)
35 Views
bsrw
Active Level 2
Options
Galaxy S

Hiç beğenmedim güncellemeyi, panel olsun kamera özelliklerini seçme yeri olsun hepsi çok kötü. Ayarlara baktım eski haline nasıl getiririm bulamadım. Siz biliyor musunuz?

Güncellemeyi geri alamıyorsam da paneli en azından eski hali gibi düzenleyebiliyor muyuz?
omeronder
Active Level 9
Galaxy S
Asıl sorun bu hocam cihaz sıfırlanıyor. Kesinlikle yedeksiz iş yapmayın çünkü herşey sıfırlanıyor.

Uğraşmamam derseniz hiç kalkışmayın derim.
0 Likes
bsrw
Active Level 2
Galaxy S
Evet şimdi de yanlış bir şey yapmayım, teşekkür ederim
Sıfır5Uç
Active Level 2
Galaxy S
Zamanla alisacagini dusunuyorum. Biraz alismaya denemeni tavsiye ederim.
bsrw
Active Level 2
Galaxy S
Zamanla alışırım tabi ama panelin uzamasını cidden beğenmedim en azından onu eski hali gibi yana kaydırmalı yapabilsek
0 Likes
Sıfır5Uç
Active Level 2
Galaxy S
Eger sen begenmediysen bircok kisi de begenmeyecektir dolayisiyla Samsung buna sessiz kalmayacaktir fakat su an icin begenmeme sebebini asmani biraz daha kullanmaya/alismaya calismani tekrar yeniliyorum.
bsrw
Active Level 2
Galaxy S
Tamamdır teşekkür ederim
Cagatays
Active Level 4
Galaxy S
Kullanıcı tarafından geri döndürülemez. Root atma işlemi gerekir ki bu da hem cihazınıza zarar verebilir hem kötü/casus yazılımlara açık hâle getirebilir hem de cihazınız garanti dışı kalabilir. Bildiğim kadarıyla yalnızca teknik bir sorun varsa yetkili servis tarafından eski sürüm yüklenebiliyor ama yazılım sorunu yoksa sırf beğenmedik diye onlar da bu işlemi yapmıyorlar. Yani bu konuda geri döndürme veya işlemi geri alma yapılamıyor maalesef.
bsrw
Active Level 2
Galaxy S
Anladım teşekkür ederim
0 Likes
emirgozaydin
Active Level 3
Galaxy S
bildirim panel ayarları vardır hacı bı panel kötü diye böyle taşlanmaz ben gayet memnunum açıkçası herşeyiyle adamlar baz modeli bile gırtlak doldurmuş 30a aldığım cihazla harikalar yaratıyorum ben açıkçası
bsrw
Active Level 2
Galaxy S
Beğenende vardır kötülemiyorum ama bana uymadığı için en azından düzeni değiştirebiliyor olsam süper olurdu, mssela en azından paneli değiştirmeyi bilen varsa olduysa diye sordum
0 Likes