cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI 7 S24 ULTRA

(Topic created on: 2 weeks ago)
113 Views
yunusaslan53
Active Level 5
Options
Galaxy S

Yaklaşık 4 gün önce odin üzerinden ingiltere rom yükledim izlenimlerim şunlar.

-Kamera arayüzünü beğenmedim hiç anlaşılır değil eskisi daha güzeldi. (Kendi görüşüm)
Animasyonlar gayet güzel oldu fakat arada bir takılma oluyor elma gibi akıcı değil kesinlikle. Not yükledikten sonra cihazı sıfırladım..
S24 ULTRA kullanıyorum videoda lensler arası geçiş yine çok berbat herhangibir düzelme yok.
Bir de 4k 60 kare video bazen kare atlamaları oluyor eskiden de vardı bu sorun yine aynı şekilde devam ediyor.
Pil sağlığı gibi özellikler gelmedi bilginiz olsun.
Yapay zeka ile ilgili olarak fotoğraftan nesne silme gibi özellikler çok daha iyi çalışıyor neredeyse kusursuz temizliyor.
KISACASI ÇOK BÜYÜK BEKLENTİNİZ OLMASIN GÜNCELLEMEYLE İLGİLİ SAMSUNG UN AŞMASI GEREKEN DAHA ÇOK ŞEY VAR YAZILIMLA İLGİLİ 10 YILDAN FAZLA SÜREDİR SAMSUNG "S" SERİSİ KULLANIRIM NEREDEYSE BÜTÜN MODELLERİNİ KULLANDIM. DONANIMLAR ÇOK GÜZEL FAKAT YAZILIM KONUSUNDA HER ZAMAN ELMADAN ÇOK DAHA GERİDE BU TARTIŞILMAZ Bİ GERÇEK..
10 Comments
TitanCameraMan
Active Level 10
Galaxy S
Güzel inceleme olmuş, elinize sağlık.

Benim farklı görüşlü veya katılmadığım noktalar var:

Kamera Dizaynı:

Bence güzel olmuş ama zaten sizde belirtmişsiniz öznel bir durum, ben daha fazla beğendim bu halini eskiye kıyasla.

Takılmalar konusuna hiç rastlamadım, yani hiç böyle bir takıldı, sıkıntı çıktı v.s hiç karşıma çıkmadı, hatta cihaz bence şuan Apple dan daha akıcı.

Normalde one 6.1'de böyledi, her şey Samsumg'da çok hızlı, Apple saha iyi animasyonlara sahipti ama bir miktar yavaşlık veriyordu cihaza, Samsung tarafında her şey çok hızlı.
Bu animasyonlar ile hem animasyonlar göze hoş geliyor, daha akıcı hisetiriyor ve eskiden gelme hızlı olma durumu var.

Umarım bir daha takılmalar ile karşılaşmasınız, eşetirinizin devamına direkt katılıyorum.
yunusaslan53
Active Level 5
Galaxy S
Teşekkür ederim hocam yorumun için. 😊
Ejder966
Active Level 5
Galaxy S
Telefonlarınız aynıdır herhalde?Farklı ise anlaşılabilir, aynı ise pek anlaşılır gibi olmaz .
kapkc90
Active Level 1
Galaxy S
Ben hala now brief geldimi gelmedimi merak ediyorum
yunusaslan53
Active Level 5
Galaxy S
Kilit ekranında bu şekilde gözüküyor hocam normal ekranda sol üstte saatin yanında yazıyor bilgiler okadar sadece1744967855436.jpg
kapkc90
Active Level 1
Galaxy S
Ama bu now bar bildiğim kadarıyla now brief s25 serisiyle gelen özellikti bi verilecek diyolar bi verilmiycek diyolar anlamadım
0 Likes
yunusaslan53
Active Level 5
Galaxy S
Pek ilgimi çeken bi özellik olmadığı için dikkat etmedim hocam gördüğüm **bleep** bunlar sadece
kapkc90
Active Level 1
Galaxy S
Tamamdır çok teşekkür ederim 🙏😊
yunusaslan53
Active Level 5
Galaxy S
Ayarlarda böyle bi kısım var okadar1744968051182.jpg