S21+ cihazında ziraat bankası ile nfs ödemede pinsz işlem limiti doldu hatası alıyorum bankayı aradım kartı değiştirdiler ama hata çözülmedi bu... View Post
S21+ cihazında ziraat bankası ile nfs ödemede pinsz işlem limiti doldu hatası alıyorum bankayı aradım kartı değiştirdiler ama hata çözülmedi bu... View Post
S22 kullananlar memnun musunuz cihazdan s20fe den geçilir mi.kesinlikle oyun oynamam cihaz cokmu ısınıyor View Post
S8 telefonumun power tuşu ve bixby tuşu yerinden çıktı, geri taktığımda yerine oturmuyor, herhangi bir darbe yada sıvı teması yok, kendiliğinden... View Post
Son güncellemeden sonra telefonum acayip bir şekilde ısınıyor şarjda,video izlerken veya birşey indirirken herkesin mi böyle acaba? View Post
Sizce one uı 6 da s22 ultra için pil iyileştirmeleri olur mu View Post
Merhabalar güvenlik yaması geçen ay ayın başında gelmişti s23 serisi telefonlara forumda bir kaç alt model telefona haziran yaması geldiğini gördüm... View Post
Samsung Galaxy s10 sınıfında yer alan Galaxy s10 s10 Plus s10e s10 5g Yazılım güncellemesi desteği sonlandırıldI. 2019 yılı içerisinde... View Post
Merhaba arkadaşlar. Benjm S23 ultrada cift fiziki sim takılı şu anda. Ben hiç e-sim kullanmadım. Bir iki kişi s22 ultrada, cift fiziki simin yanında... View Post
ACABA BİLDİRİM PANELİ DEĞİŞECEKMİ SİZCE ? Şuanki görünüm alttaki. View Post
2 gün önce s23 aldim qr kodu okumuyor ayni sorunu yaşayan var mi kamerayi sifirladim düzelmedi View Post
User | Likes Count |
---|---|
286 | |
178 | |
177 | |
170 | |
132 |
User | Count |
---|---|
73 | |
29 | |
21 | |