Original topic:

One ui 7 anket

(Topic created on: 05-02-2025 09:28 PM)
325 Views
DrLivreSci
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24,s23 serisi sahipleri one ui 7 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce beklenilen performansı verdi mi? Eklenmesini istediğiniz ama gelmeyen şeyler neler? One ui 8 de ne gelmesini bekliyorsunuz?

18 Comments
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Bende ondan korktum başta ama önyargımı kırdı exynos
0 Likes
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Umarım ilerleyen zamanlarda da aynen devam eder 2 yıl sonra keşke almasaydım dedi çevremdeki exyonus kullanan arkadaşlarım hepside
0 Likes
Aakons
Active Level 10
Galaxy S
yukleyin ya bisey olmaz.ama aod vs pek kullanmayın s23 serisinde genel olarak bir takım sorunlar var ama bakalım bekleyebilirsiniz
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Aod su ana kadar hiç ihtiyaç duymadığım biseydi zaten önemli değil pek
0 Likes
Aakons
Active Level 10
Galaxy S
mayıs ayı erken gelir az cok sorunlar cozulur s25 icin mayıs path geldi bile
ᴇᴄʀɪɴ
Expert Level 5
Galaxy S
Cihazım bunlardan biri değil cihazım A52 ama şunu diyebilirim cihaz uygun fiyatlı olduğu için UI6'da kasma vardı. Ancak UI7'yi kurunca cihaz ciddi oranda hızlandı. Şu anda UI7'den memnunum Sadece S24 serisinde Exynos olduğu için ısınma problemi yaşayanları duydum😊
0 Likes
Atakan63
Active Level 8
Galaxy S
S24 fe olarak söylim ram istiyorum ram verin one ui7 de ram kullanımını 2katına çıktı sanal ram 4 kullanıyo normal ram 5 kullanıyo normal kullanımda ram kalmadı rammmm
ahmettkurkcu
Active Level 7
Galaxy S
Animasyonlar ve görsel olarak çok iyi eyvallah ama pil hiç istediğim gibi değil ui8 de pil performansini artirsinlar yeter başka bir seye lüzum yok
0 Likes
ThErdemO
Active Level 4
Galaxy S
S23 ultradan bildiriyorum: e bu öbürünün aynısı
0 Likes