Original topic:

One ui 7 anket

(Topic created on: 05-02-2025 09:28 PM)
310 Views
DrLivreSci
Active Level 6
Options
Galaxy S

S24,s23 serisi sahipleri one ui 7 hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce beklenilen performansı verdi mi? Eklenmesini istediğiniz ama gelmeyen şeyler neler? One ui 8 de ne gelmesini bekliyorsunuz?

18 Comments
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
S24 plus kullanıcısıyım kullanırken 2 kat daha fazla zevk alıyorum fazlasıyla akıcı hatta üstüne üstlük batarya ömrü bi tık iyileşti daha ne olsun. One ui8 ilede nowbar a daha fazla destek, now brief ve şu üst taraftaki yeni canlı bildirimin boyutu arttırılabilir sinyal simgeleri kalınlaşabilir ve kameraya biraz daha ayar çekilebilir
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Bende S23 plus kullanıcısıyım henüz yuklemedim update i sence yuklemelimiyim
0 Likes
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
S23 hakkında sıkıntılı diyende var değil diyende bence yükle gitsin bu kadar bekledik sonuçta yakında path ler gelir zaten
0 Likes
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
E yani eninde sonunda yükleyecez gerçi
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Aga bide sıkıntılı diyenlere bakıyorum pili hızlı bitiyo fln diyolar ama bende hiçte öyle bisey olmuyo şu an one ui 6.1 için konuşuyorum ama bazıları 5 saat fln ekran süresi aldığını söylerken ben 9 saati bazen 10 saati alıyorum hangisi garip
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
O kadar fazla farklı yorum var ki hangisi doğru mu desem teknoloji şans işimi çözemedim
0 Likes
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Hakikaten aynı işlemci olmasına rağmen nasil bu kadar **bleep** edebilir enteresan belkide şans işidir ama ben çok memnunum iyiki almışım bu cihazı
AlperGüler
Expert Level 3
Galaxy S
Ben s24 plusu alırken aklım hep s23 plustaydı o tasarımı daha güzel bence one ui7 ile daha güzel durcağını düşünüyorum
0 Likes
Enesçoban
Active Level 6
Galaxy S
Bende s24 plus almayı düşündüm zamanında ama exynos meselesinden vazgeçtiydim risk almak istemedim ama galiba 2400 gayet iyi
0 Likes