cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One uı 7 ye geçerken yapmalımıyım

(Topic created on: Thursday)
275 Views
HsCobra
Active Level 7
Options
Galaxy S
S23 fe kullanıyorum herhangi bir sıkıntım yok (şarj,donma,ısı gibi sorunlarım yok)
One uı 7 şubat başı gibi dağıtılacağı söyleniyor güncelleme bana geldiği gibi telefonu Hard reset atıp öylemi geçeyim 6 aydır kullanıyorum yeni bir sayfa gibi yoksa gerek yokmu

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Yedek almanız yeterli olacaktır. Daha temiz olsun derseniz güncellemeden sonra bir sıfırlama yapabilirsiniz. Verilerinizi Smart Switch ile yedekleyebilirsiniz.

View solution in context

0 Likes
Solution
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Cihazlarımızda her şey Sandbox sistemiyle çalışır. Yani birşeyin diğer hiçbirşeyden haberi yoktur. Uygulamaları yedek almadığınız sürece bir Virüs tarzı herhangi bjrşey yedeklenmeyecek ve geri yüklenmeyecektir. Hatta sadece resimleri yedeklemeniz daha garanti olur. Tüm dosyaları yedeklemek eğer virüs varsa risk içerebilir

View solution in context

Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Siberizm hocamın da dediği gibi, uygulamaları yedeklemezseniz daha garanti olur. Ancak telefonlar oldukça gelişti ve yanlışlıkla virüs yüklemek .apk dışında oldukça zor. Bir antivirüs ile tarama yapmak ve varsa virüsleri temizlemek yeterli olacaktır. Uygulama yedeklerini almanın en önemli artısı verileri de yedeklemesi, yani tekrar hesap açmanıza genel olarak gerek yoktur. İşimi garantiye alayım derseniz uygulamalar harici dosyaların yedeklerini alabilirsiniz. Ancak uygulamaların da yedeğini almakta genel olarak bir sakınca yoktur.

View solution in context

0 Likes
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Evet, bilgisayara veya harici bir kaynağa (USB gibi) yedek alabilirsiniz. Belki daha fazla seçenek vardır ama bilgisayar dışında pek kullanmadığım için pek bilmiyorum.

View solution in context

Solution
Ugur12
Active Level 3
Galaxy S
Güncellemeden önce sıfırlamanın bir mantığı yok ki ama güncelledikten sonra sıfırlamanın çok faydası olur

View solution in context

13 Comments
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Yedek almanız yeterli olacaktır. Daha temiz olsun derseniz güncellemeden sonra bir sıfırlama yapabilirsiniz. Verilerinizi Smart Switch ile yedekleyebilirsiniz.
0 Likes
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Peki olacağını pek sanmıyorum ama telefonumda bir virüs varsa yedeklediğim zaman virüs bu yedekleme ile beraber gelir mi
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Siberizm hocamın da dediği gibi, uygulamaları yedeklemezseniz daha garanti olur. Ancak telefonlar oldukça gelişti ve yanlışlıkla virüs yüklemek .apk dışında oldukça zor. Bir antivirüs ile tarama yapmak ve varsa virüsleri temizlemek yeterli olacaktır. Uygulama yedeklerini almanın en önemli artısı verileri de yedeklemesi, yani tekrar hesap açmanıza genel olarak gerek yoktur. İşimi garantiye alayım derseniz uygulamalar harici dosyaların yedeklerini alabilirsiniz. Ancak uygulamaların da yedeğini almakta genel olarak bir sakınca yoktur.
0 Likes
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Teşekkürler bilgilendirme için yedek almak için smart switch demi hocam
Solution
YunusG
Active Level 8
Galaxy S
Evet, bilgisayara veya harici bir kaynağa (USB gibi) yedek alabilirsiniz. Belki daha fazla seçenek vardır ama bilgisayar dışında pek kullanmadığım için pek bilmiyorum.
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Güncelledikten sonra Yedek alıp reset atmak daha mantıklı olacaktır hocam. One UI 6'dan kalan kalintilarda temizlenir hem
0 Likes
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Peki olacağını pek sanmıyorum ama telefonumda bir virüs varsa yedeklediğim zaman virüs bu yedekleme ile beraber gelir mi
0 Likes
Solution
Siberizm
Active Level 6
Galaxy S
Cihazlarımızda her şey Sandbox sistemiyle çalışır. Yani birşeyin diğer hiçbirşeyden haberi yoktur. Uygulamaları yedek almadığınız sürece bir Virüs tarzı herhangi bjrşey yedeklenmeyecek ve geri yüklenmeyecektir. Hatta sadece resimleri yedeklemeniz daha garanti olur. Tüm dosyaları yedeklemek eğer virüs varsa risk içerebilir
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Çok teşekkürler
0 Likes