Original topic:

One UI7

(Topic created on: 04-11-2025 11:39 PM)
172 Views
atikurtNot9_S24Ultra
Active Level 6
Options
Galaxy S
Arkadaşlar ben One UI7 güncelledim güncellemeden sonra aşırı pil tüketimi ve ısınma oldu telefonun yedeğini alıp sıfırlayıp tekrardan kurmak zorunda kaldım telefonunuzun yedeğini alın sıfırlamak gerektirebiliyor......
Şimdiden yazayım soracaklar için benim telefonum Fransa pasaport kayıtlı dün sabah güncellemeyi aldım arkadaşlar Avrupa
S24UltraKing
Active Level 4
Galaxy S
Sorma 🤣
Galaxy S
Konuşma üslubuna dikkat et Ben güncelleme gelirse insanlar hazırlıklı olsun yedeklemelerini alsın kasma donma var diye yazdım sana bir şey ben ispat etmek zorunda değilim
akyy
Active Level 6
Galaxy S
Adam güncellemeyi trden ibaret sanıyor. 😃
sekobaskan
Active Level 10
Galaxy S
Saka gibi ya daha okuduğunu anlamayan bi insan gelmiş yorum yapıyor cahil cahil
S24UltraKing
Active Level 4
Galaxy S
Kusura bakma reis ben sizin gibi yd cihazı kullanmadığın için hiç bilmiyorum 👍🏻
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bilmiyor olabilirsin ama üslubuna dikkat etmelisin dostum. Tahrik edici bir konuşman var. Post ile hiç alakam olmamasına rağmen yazdıklarını gördüğümde ben sinirlendim. Hiç hoş değil uyarayım. Ben yerinde olsam utancımdan yazdıklarımı silerdim.
S24UltraKing
Active Level 4
Galaxy S
Ben postu atan kişiyle konuşuyorum adam gelmiş şaka mısın diyo ben mi suçluyum burda kimse şaka yapmıyo emin olabilirsin
0 Likes
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Sen bir psikoloğa falan git istersen. Ya psikolojin bozuk, ya olayı kavrama kabiliyetin kuvvetli değil. Ruh hastası mısın diye millete soracağına önce kendini sorgula bu konuda.
0 Likes
S24UltraKing
Active Level 4
Galaxy S
Sen bi görün istersen kardeşim sana bişey diyen oldu mu ?
0 Likes
S24UltraKing
Active Level 4
Galaxy S
Evelallah insanlığı kimseden öğrenecek değiliz
0 Likes