cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Arkadaşlar merhaba cihazım sıvı teması olmadı ama sıvı teması hatası verdi sonra şarj oluyor ama hızlı şarj etmiyor s24 ultra View Post

Bu sıcaklarda S24FE cihazım çabuk ısıniyor zor soğuyor Cpu hızını %70 e sınırladım bi **bleep** olmadı sizdede öylemi ne yapmalıyım View Post

Arkadaşlar merhaba batarya sağlığım 86,cihazımın bataryası değiştirmek istiyorum. Cihaz global yd server kayıtlı olduğu için samsung yetkili servisi... View Post

Arkadaşlar son s24 ultra son güncellemeden sonra şarj olmuyor kapatıp açıyorum oluyor sonra hızlı şarj olup normale düşüyor bu sorunu yaşayan var mı... View Post

Arkadaşlar S24fe ve tab s9 kullanıyorum one ui 7 de çok hata var acaba ddiyorum odin ile rom yuklesem garanti bozulur mu yardımcı olursanız sevinirim  View Post

Düz s23 Galeri ve Kamera uygulamaları kasıyor whatsapp tan birine HD görüntü attığımda telefon kasıyor  View Post

Arkadaşlar selam. Manyetik kılıf/ cüzdan kullanmak telefona zarar verir mi? 1 haftadır manyetik cüzdan kullanıyorum ve telefonun arkasından hiç... View Post