Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
kapatayım mı View Post
Arkadaşlar merhaba cihazım sıvı teması olmadı ama sıvı teması hatası verdi sonra şarj oluyor ama hızlı şarj etmiyor s24 ultra View Post
Bu sıcaklarda S24FE cihazım çabuk ısıniyor zor soğuyor Cpu hızını %70 e sınırladım bi **bleep** olmadı sizdede öylemi ne yapmalıyım View Post
Tüketici hakem heyetini kazandım s24 fe verdiler 256 diğer cihazım 128 di View Post
Arkadaşlar merhaba batarya sağlığım 86,cihazımın bataryası değiştirmek istiyorum. Cihaz global yd server kayıtlı olduğu için samsung yetkili servisi... View Post
Arkadaşlar son s24 ultra son güncellemeden sonra şarj olmuyor kapatıp açıyorum oluyor sonra hızlı şarj olup normale düşüyor bu sorunu yaşayan var mı... View Post
Arkadaşlar S24fe ve tab s9 kullanıyorum one ui 7 de çok hata var acaba ddiyorum odin ile rom yuklesem garanti bozulur mu yardımcı olursanız sevinirim View Post
Düz s23 Galeri ve Kamera uygulamaları kasıyor whatsapp tan birine HD görüntü attığımda telefon kasıyor View Post
Arkadaşlar selam. Manyetik kılıf/ cüzdan kullanmak telefona zarar verir mi? 1 haftadır manyetik cüzdan kullanıyorum ve telefonun arkasından hiç... View Post
User | Count |
---|---|
26 | |
16 | |
16 | |
15 | |
15 |