Original topic:

One UI

(Topic created on: 08-13-2023 01:02 PM)
328 Views
Qui_X
Active Level 8
Options
Galaxy S

One UI 6.0 ile ilgili beklentileriniz nasıl?

Android 14'le ilgili beklentilerinizi de yazabilirsiniz
11 Comments
passhy
Active Level 7
Galaxy S
AOD büyütülmesi. S22 ile s21 Ultranın aod boyutu aynı. Her telefon için büyütülmeli aslında
ugurr34
Active Level 6
Galaxy S
Isınma ve pil durumunun iyileştirilmesi.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Akıcılık canlılık ve pil iyileştirilmesi
BurakTunç
Expert Level 5
Galaxy S
Yapay zeka ile duvar kağıdı yapmak. Umarım sadece Pixel'e gelmiyordur.
Galaxy S
Pil sağlığını göstermesi artık
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bir beklentiye girmedim çünkü bana gelmeyecek.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Maddeler halinde söylemek istiyorum.

1- Ram kullanımın önemli miktarda düşürülmesi gerekiyor.

2- Isınmayı engellemek ve bataryayı verimli kullanmak için donanım kullanma şeklinin iyileştirilmesi gerekiyor.

3- Daha sade ve basit bir arayüz ile birlikte gözü daha az yoran animasyonlar getirilmeli.

4- Sistem uygulamalarını yüklemek kullanıcının kendi tercihine bırakılmalı, bu sayede ayarlardan devre dışı bırakmak zorunda kalmayız.

5- Son olarak yazılım güvenliği artırılmalı, sistem bugları en aza indirilmelidir.
Qui_X
Active Level 8
Galaxy S
O kadar güzel anlattınız ki bence bunu Moderatöre söyleyin
carljohnsonn
Active Level 8
Galaxy S
Android 13 OneUI 5 ile Android 14 OneUI 6 arasında hiçbir **bleep** yok neredeyse. Tabi şuan OneUI 6 beta aşamasında tam sürüm tüm dünyaya dağıtılana kadar belki yeni şeyler eklenebilir ama şuan betaya baktığım zaman **bleep** neredeyse yok hiç. Bazıları bildirim paneli değişmiş falan merak ediyoruz diyor ama bildirim panelinde değişiklik yok ki yani şöyle var. Siz normal bildirim panelini indirdiğinizde şuankiyle aynı hiçbir **bleep** yok ama 2. kez indirdiğinizde detaylı bakmak için orada hafif oynamalar yapmışlar değişiklik falan ama bu tatmin edici bir şey değil normal ilk indirdiğimizdeki bildirim paneli ekranını değiştirselerdi güzel olurdu ondan dolayı çok bir beklentisi olmasın kimse o yönde. Android 14 OneUI 6'nın tek güzel yaptıkları şey bu tarih öncesi lanet olası emojileri değiştirmiş Samsung artık o iyi olmuş. Bu dediklerim dışında öyle aman aman büyük bir yenilik yok çok bir şey beklemeyin. Optimizasyon ve Stabilizasyonu iyi yaparsalar yeter ama ben onun olacağınıda düşünmüyorum