cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI Home Güncelleme Sonrası Animasyonlar Bozuldu

(Topic created on: 07-20-2024 01:47 AM)
784 Views
Aykut
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Samsung'u anlamıyorum. Stabil çalışan bir şeyi güncellemeyle bozup yeniden düzeltip tekrar bozuyorlar. Yıllar geçti ama hâlâ animasyonların hantal çalışma sorununu çözemediler. Ben en başından beri hep derdim Touchwiz arayüzü nasıl hantal ve kasıcı bir arayüz ise One UI da onun devamı. Adamlar hiç yol katedemedi. Sadece görsel değişim yapıyorlar.

Sürüm No: 15.1.03.75

22 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aykut hocam maalesef bu çok doğru hayır yapamayacak bir firma da değil üstelik asla ama nedense hep bu arayüz konusunda bir adım geriden geliyor yıllardan beri
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Değişik politikaları var. One UI 7 ile kökten değişiklik diyor bütün yabancı kaynaklar bakalım. Beta programı ağustos ortası açılacakmış belli olur. Gerci beta 1 de çok değişiklik olmaz beta 3 de tam arayüzü görürüz gibi
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Hocam genelde benim gördüğüm hep görsel değişiklikler ama umarım sadece öyle olmaz
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Görsel ile kullanıcıyı çekmeye çalışıyor ama sıfır yani
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aynen öyle 👍 hayır diğer firmaların da arayüzleri kötü şimdi eyvallah haksızlık etmeyelim ama bu kadar değil yinede onlar
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Kötü mötü ama geçişleri vs Samsungtan iyi yine
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Orası öyle kesinlikle katılıyorum sana ama artık buna bir çözüm bulması lazım firmanin
0 Likes
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Öyle cidden. Bakalım
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Aslında çok birşey de yapmasına gerek yok sadece kaynak kullanımını düşürecek birazcık o kadar
0 Likes