red132
Active Level 3
Options
- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
3.3 GB gibi yüksek boyutlu bir güncellemenin getirisi ufacık 2 3 yenilikten ibaret mi? Ben neden 3.3 GB'lık bir güncelleme yükledim ne var bunun içinde neden bu kadar büyük? Umarım 8.1 için gerekli olan dosyalarıda bulunduruyordur bu güncelleme.
4 Comments
ЯΞТЯIБUТIVΞ_S23
Active Level 4
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2025 11:18 AM in
Galaxy S
Android işletim sistemi güncellendiği için bu kadar indirdin, yenilik getirmese bile bu kadar indirirsin en az.
Mr-Doctor
Expert Level 5
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2025 11:36 AM in
Galaxy S
İlla yenilik mi demek yüksek boyutlu güncelleme? One ui 7 optimize değildi ve bu sorun çözüldü
s23256ufs4
Active Level 8
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2025 11:42 AM in
Galaxy S
Bende şimdi indirdim. Benim Samsung tan yenilik beklentim yok artık. Düzgün çalışsın yeter kafasındayım. Samsung beklentilerimi o kadar düşürdü ki bu noktaya geldim. Onca para verdiğimiz telefonunu sayısız hatayla kullandık. Yok instagram sorunu, yok kapat aç düzelir, yok hard reset at, bakmıştım. Artık normal çalışsın sorun çıkarmasın yeter. Düzeltme icin çıkardıkları güncellemeyi bile sırayla veriyorlar. Büyük nimet gibi sunuyor.
medemen
Active Level 10
Options
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
10-02-2025 01:26 PM in
Galaxy S
Beyler sadece yenilik arayüzde olmaz. Adamlar android versiyonunu değiştirip hala önceki arayüzü stabil bir şekilde çalıştırabiliyorsa bu da bir başarıdır 😊 🔥 🙏 😂 👏