Original topic:

One UI 8 beta / İOS 26 beta

(Topic created on: 06-10-2025 10:34 AM)
73 Views
MuhammetSansarkan
Active Level 6
Options
Galaxy S
11 Comments
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Yine Apple ve yine gereksiz şişirmeler. Yeni özellik neredeyse yoktu etkinlikte. Çoğu Android'te önceden olan özelliklerdi. Tek büyük yenilik Liquid Glass tasarım dili fakat o da bir yerden tanıdık geliyor. Aero...
Galaxy S
Öyle valla
user29471
Active Level 8
Galaxy S
işte bu küçük özellik bile samsungun yıllarca yapamayacağı bişey 😊 çünkü blur efektleri bile uı 6 ile geldi ama ios bunu çoktan yapmıştı.
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Pek umrumda değil açıkçası. Bu yapılabilir merak etmeyin Windows Vistada bile olan bir özelliği yapmak zor olmamalı. Bu tasarım dili One UI ile uyuşmaz o yüzden yapılması kötü durur bence. Bu yüzden One UI 8'de şeffaf cam yerine buzlu cam tasarımı kullanılacak.
user29471
Active Level 8
Galaxy S
yanlız Windows dediğimiz kocaman bir işletim sistemi ve bilgisayarlar telefonlara nazaran daha güçlü ama samsung ona benzer yaparmı sanmam
user29471
Active Level 8
Galaxy S
mesela bi uı 5 teki ve uı 6 daki kontrol merkezine bakın biri bembeyazken diğeri az da olsa blurlu. kastettiğim şey bluru daha yeni uı 7 ile artırdılar ama hala eksikler var o da uı 8 de gelecek ama bakıyoruz ki apple o tasarımı terk edeli çok oldu fakat samsung 10 adım gerşden geldiği için yıllardır var olan blur gelecek diye sevinen insanlar var 😊
Kazikate
Expert Level 5
Galaxy S
Arkadaşım anlamak istemiyorsun heralde. Liquid Glass tasarımı One UI arayüzünde kötü duracak bir tasarım. Daha önceki düz tasarımda One UI'ın tasarım diliydi yani bu bir özellik değil. Şimdi One UI'ın tasarımını biraz daha değiştirerek buzlu cam ekleyecekler. Buzlu Cam One UI'a yakışacak en iyi seçenek. Ben bundan bahsediyorum. Sen bunu bir özellik olarak görüyorsun ama bu bir özellik değil sadece bir tasarım. Madem bu kadar çok beğendin neden Apple kullanmıyorsun ki? Kötü mü duruyor hayır Liquid Glass yakışmış güzel duruyor ama gereksiz abartılıyor.
user29471
Active Level 8
Galaxy S
zaten apple gecicem son zamanlarım samsungla 😊
Galaxy S
Hoşgeldin windows vista bebek