Original topic:

One UI 8.5 S24FE

(Topic created on: 01-05-2026 11:58 PM)
132 Views
SametBatuhan
Active Level 3
Options
Galaxy S

S24fe ye güncelleme tahmini ne zaman gelir. Son 3 4 aydır telefonumun bataryası aşırı kötü. Sözde %99 pil sağlığım var **bleep** günde 3 kere şarja taktığım oluyor. Güncelleme sonrası mı servise götürsem yoksa güncellemeyi beklemeden mi servise götürsem.

7 Comments
Galaxy S
Aynı telefona sahibim ve bende pilden yana sorun yaşıyorum. ilk aldığım vakitler 1 günü rahat çıkaran telefonum şuanda günde en az 2 kere şarj etmek durumundayım. bazen 3
0 Likes
SametBatuhan
Active Level 3
Galaxy S
Bende özellikle one ui 8 güncellemesinden sonra pilde ciddi manada kötüleşme oldu 1 ay önce servise gitmitşim orda sorun gözükmüyor demişleri ama yine gideceğim teknik kısma vericem belki yazılımdan kaynaklı olabilir
0 Likes
Galaxy S
haklısın bendede ui 8 den sonra pil hızlı bitmeye başladı. umarım 8.5de bunu çözerler
SametBatuhan
Active Level 3
Galaxy S
8.5 in gelmesi de mart nisanı bulur yazmışlar
0 Likes
Galaxy S
bilemiyorum. ben az öncede araştırıp birkaç ayarı kapattım telefonda şarjı uzun gitsin diye
umarım azda olsun fayda eder
0 Likes
SametBatuhan
Active Level 3
Galaxy S
Dün ben de aynısını yaptım. 120 hz telefonu 60 hz de kullanıyorum aşırı kötü bişey
0 Likes
Galaxy S
kanka 60hz göz kanatıyor resmen. asla yapmayacağım tek şey sanırım hz i düşürmek olur. bunun yerine google protect taramaları gibi ayarları kapat. tiktoktan gördüm birkaç videoda yararlı bilgiler veriyor. ayrıca sana bir tüyoda vereyim. telefonunun hızlı şarj özelliğini kapat ve %20 den başlat şarj etmeye ve şarjda oynamadan sadece şarj olsun.
bildiğim ve deneyimlediğim kadarıyla hızlı şarj şarjı hızlı doldurduğu kadar hızlıda bitmesine yarıyor. istersen bu dediğimi uyumadan önce hızlı şarj özelliğini kapat ve şarja tak. ertesi gün daha iyi gittiğini görürsün aslında. bu yüzden ben çok acil işim yoksa eğer hızlı şarjı açmıyorum.
0 Likes