Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
Telefon s21. Play Store üzerinden arka planda bir uygulama güncellerken play Store uygulamasından çıkınca uygulama güncellenemedi hatası veriyor. Arka... View Post
S24FE sipariş ettim bugün öğrenci indirim kampanyasını kullandım 28.049 tl ye aldım ama siparişlerim kısmında siparişiniz bulunmuyor yazıyor işte... View Post
Merhaba forumun değerli üyeleri. Mobil teknoloji dünyası sürekli bir evrim geçiriyor ve her yıl yeni akıllı telefon modelleri piyasaya sürülüyor.... View Post
S 24 ultra Ekim ayı güvenlik güncellemesi gelmiştir View Post
Gerçekten teknoloji dedikleri bu olsa gerek , bu kadar küçük ve incecik bir cihaz ve içinde 2 TB bellek inanılır gibi değil, yazma okuma hızı da... View Post
Paylaşmak istediğim herhangi bir şeyi paylaş tuşuna basarak whatsapp ya da instagram gibi uygulamalarda paylaşamıyorum. Bunun benzeri bir sorunu 10... View Post
Samsung, bir ara güncelleme olarak iki bütçe dostu modeline Nisan ayında bir güvenlik yaması paylaştı. Avrupa’da yayılmaya başlayan güncelleme, yavaş... View Post
Mesela s23 için çıkmış bütün sürümlerin gösterildiği bir site vb. Var mı ? View Post
S23 ultra kullaniyorum fotoğraflarda yapay zeka işareti çıkmıyor çözümünü hiçbir yerde bulamadım Galeri labs açık değil Cihaz 6.1 güncellemesi... View Post
26 kasımda s24 fe aldığımda kurulum yaparken çok ısınmıştı tam derecesini bilmiyorum ama 50 dereceye yakın olduğumu söyleyebilirim. Normal diye sorun... View Post
Merhaba elimde s24 ultra yd cihazi var telefona server kayit yaptirmak istiyorum ama hic bilgim yok suan kayitlar acikmi acaba aciksa bildiginiz yer... View Post
telefonumda video cekimlerinde ses kalitesizleşiyor bazen iyi bazense aşırı kötüleşiyor sorunu nasıl çözebilirim? View Post
s24 ürünüm var ne yazsam katılabilirim güncellemelerimde güncelsiniz yazıyor View Post
Samsung s21 fe fotoğrafların eskiden parlaklığını kısıp acabiliyodum şuanda sarı odaklanma şeyi çıkıyor ve bunu sadece arka kamera ve video modunda... View Post
Telefonda Chrome'da linkler, butonlar, ve bazı beyaz olması gereken yerler hafif yeşil renkte. Nasıl düzeltebilirim? View Post
samsung one ui 7 destekleyen telefonlara ne zaman beta desteği açılıyo bilgisi olan varmı? View Post
AOD açıkken telefonu her kapattığımda saatin yeri değişiyor telefonu açtığımda eski yerine geri dönüyor bunu ayarlamanın bir yolu var mı ? View Post
User | Likes Count |
---|---|
678 | |
660 | |
545 | |
454 | |
397 |