- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
Samsung iyice saçmalamaya başladı.artik verin şu guncelgüncellemeyi yada vermeyin 5 aydır ha gelecek hafta gelecek iyice usandım artık samsung s23 ultra kullanmaktan.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2025 07:34 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
Samsung gibi dev bir markanın bu kadar plansız, şeffaflıktan uzak ve dağınık bir güncelleme süreci yönetmesi gerçekten inanılır gibi değil. One UI 7, Android 15 üzerine inşa edildi ama gelin görün ki "beta mı stabil mi, geldi mi gelecek mi" karmaşasında forumda insanlar kafayı yemek üzere. Sürekli "Samsung sadece telefon üretmiyor, buzdolabı da yapıyor" gibi alakasız savunmalar görüyorum. Kusura bakmayın ama ben buzdolabı değil, amiral gemisi diye pazarlanan bir akıllı telefon aldım. Güncelleme takvimi telefon departmanının işi. Diğer departmanların işleri telefon yazılım güncellemelerinin gecikmesine bahane olamaz. Samsung yıllardır “önce amiral gemisi, sonra diğerleri” bahanesiyle güncellemeleri azar azar dağıtıyor ama bu yıl resmen ipin ucu kaçtı. S24 serisine bile doğru düzgün stabil gelmedi, diğer cihazlar hâlâ bekliyor. Üstelik hiçbir net takvim, doğru düzgün bir açıklama yok. Tek gördüğümüz şey belirsizlik ve spekülasyon. Artık bu iş bir güncellemeden çıktı, kullanıcıya saygı meselesine dönüştü. İnsanlar ne zaman güncelleme alacağını bilmiyor, güncelleme gelse bile hangi sorunlarla karşılaşacağını bilmiyor. Hatalı beta sürümleriyle yapılan "deneme-yanılma" güncellemeler, kalite değil kaos getiriyor. Ve en kötüsü, Samsung bu eleştirileri görmezden geliyor. Forumda yüzlerce şikayet var ama bir yetkili çıkıp da açıklama yapmıyor. Sadece "sabır" diyorlar. Kusura bakmayın ama sabrın da bir sınırı var. Samsung’tan beklentimiz büyük çünkü ödediğimiz bedel büyük. Artık net tarih, kararlı sürüm ve şeffaf bilgilendirme istiyoruz. Sürekli oyalama, gizleme, beta adı altında geçiştirme değil!
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2025 07:42 PM in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
04-09-2025 07:43 PM in