cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7

(Topic created on: 04-09-2025 06:49 PM)
1103 Views
kyrn56
Active Level 2
Options
Galaxy S

Samsung iyice saçmalamaya başladı.artik verin şu guncelgüncellemeyi yada vermeyin 5 aydır ha gelecek hafta gelecek iyice usandım artık samsung s23 ultra kullanmaktan.

119 Comments
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Forumda one ui 7 konusu olmayan gün yok herhalde
kyrn56
Active Level 2
Galaxy S
Herkes haklı bi güncellemeyi dahi beceremiyor sansung millet bezdi usandi
MuhammedA24
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam orası doğru ama, sürekli aynı şeyi görmek sıkıyor
0 Likes
Rafaaa
Active Level 6
Galaxy S

image

emreC35
Active Level 3
Galaxy S
Pek zannetiyorum
Rafaaa
Active Level 6
Galaxy S
O kadar mı ümidiniz kalmadı
emreC35
Active Level 3
Galaxy S
Maalesef başka markaların orta segment için aralık ocakta verdiği güncellemeyi nisanda alamadık hâlâ
Galaxy S
10 nşsan avrupa ve amerika 14 nisan malezya bizede malezya ile gelir
0 Likes
DevrimEren
Active Level 3
Galaxy S
Güncellemenin Avrupaya Amerika ile verileceğinden herkesin haberi vardır. Aşağıya kaynak ekliyorum. Yarın gelmez ise sonrasında konu bombardımanına tutalım ama lütfen bugün ve yarın için son verelim. Mesajın türkçesi.

Merhaba, Güncellemeyi paylaştığınız ve dağıtım süreciyle ilgilendiğiniz için teşekkür ederiz! Samsung, One UI 7 dağıtımının 7 Nisan'da başlayacağını resmen duyurmuş olsa da, bunun aşamalı bir dağıtım anlamına geldiğini belirtmek önemlidir; bu, tüm kullanıcıların veya cihazların güncellemeyi tam o tarihte almayacağı anlamına gelir. ABD'deki ilk dağıtımın 10 Nisan'da Galaxy S24, Z Fold6 ve Z Flip6 ile başlaması ve kademeli olarak daha fazla modele ve operatöre yayılması bekleniyor. Beta'dan Stable'a geçiş sırasında herkesin sabrını ve coşkusunu gerçekten takdir ediyoruz. En doğru dağıtım ayrıntıları için resmi Samsung kanallarını takip etmeye devam edin.

image

0 Likes