cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7

(Topic created on: 07-25-2024 08:46 PM)
790 Views
Burakoviç
Active Level 6
Options
Galaxy S
One UI 7 ile küçük baloncuk şeklinde dinamik ada benzeri özellik olacak. Yanlış bilmiyorsam Huawei Harmony OS ta da buna benzer özellik vardı galiba. 

image

18 Comments
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Çok beğendim bence kamera ortasında olup birde siyah kapsül şeklide olsaydı daha iyiydi (!) 😄
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
Şaka gibi biz zaten samsungu ara yüzü için kulanıyoruz biz ois arayüzünü seviyor olsaydık zaten apple alırdık şaka mı bu
Galaxy S
İos arayüzü ile alakası yok, sadece onda olan özelliği benimsemiş, gayet kullanışlı, bir kere de beğenin be çamur atıpdurmayın. Çok merkalıysanız iPhone hücre odasına geçebilirsiniz.
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
Bem sadece bun için demedim ve arayüzü aynı ois uygulamalardan tut yeni özeliklere kadar
0 Likes
Galaxy S
Kardeşim illa ki esinlenme olur, misal ios 18 ile wifi şifresini Qr kod ile diğer telefona aktarılabilecek, ya da ana ekranda uygulamalar istenildiği yere koyulabilecek ve dahası, yani bu özellikler Android de var zaten, Ee Iphone da Android den esinlenmiş, buna neden birşey denilmiyor... ki Android ios tan bin kat kullanışlı bir işletim sistemi.
0 Likes
NaimGalaxy
Active Level 8
Galaxy S
Tabi esinlemişir ois te esinlende ama bu komle baştan yaratılmı ois oluyor abartı anladın mı bari kendi uygulamalarını kendi tasarlasaydı gidiyor aynısını yapıyor oisle
0 Likes
CGRZBN
Expert Level 4
Galaxy S
Aaa samsungun nerden aklına gelmiş acaba bu. Çok iyi değil mi? 😂😂😂
_Haftanin_
Active Level 7
Galaxy S
Samsung bu gidişte Apple'a geçecek gibi duruyor.
Galaxy S
Gayet güzel, çok kullanışlı olacak.
0 Likes