cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 ile PC Dex'i kullanma (Yalnızca Kablosuz)

(Topic created on: a month ago)
91 Views
enineboyuna06
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Bildiğiniz gibi One UI 7 ile DeX on Windows kaldırıldı. Ama halen daha kablosuz olarak PC'ye yansıtabiliyoruz.

Şimdi işlemlere geçelim:

Bilgisayarımızın Miracast destekli olması gerekiyor. Bunun için ayarlar-sistem-isteğe bağlı özellikler kısmından özellik ekle diyoruz. Eğer kablosuz ekran seçeneği varsa Miracast destekliyordur. Bu özelliği ekliyoruz.

pc on dex 1.jpg

Bundan sonra resimlerle göstereceğim aşamaları yapın. Windows+P'ye basın.

pc on dex 2.jpgpc on dex 3.jpgpc on dex 4.jpgpc on dex 5.jpg

Burada telefonumuzdan ayarlar-bağlantı ayarları-samsung dex-dex'i başlat'ı seçiyoruz. Sonrasında bilgisayarımız görünecektir. Ona tıkladıktan sonra yansıtma başlayacaktır. İşlem bu kadar! Telefona klavye ve mouse bağlayarak ya da bildirimler sekmesinden touchpad'i kullanarak dex menüsünde gezinebilirsiniz. Tabi kablolu dex'ten daha fazla gecikme olsa da hiç yoktan iyidir. Bu arada bilgisayardan açtığım ilk gönderi.

Screenshot_20250419_173901_Samsung DeX.jpgScreenshot_20250419_173933_Samsung DeX home.jpg

11 Comments
SamsaUSER
Active Level 6
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler 🙏
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim
Budadoruk
Active Level 6
Galaxy S
Kasma yada takılma oluyor mu?
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Biraz gecikme var kablosuz olduğu için. Oyun falan çok oynanmaz ama içerik tüketilir.
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
kral hızlı mesaj gönderdin diyor dm'den yazamıyorum. Cevabı buradan yazmak istedim. "Haklısın hocam, dosya problemliyse geri dönüyor demiştin. Geri döndüğünde veri kaybı olmuyor değil mi? Son olarakta videoda 2 uygulama kullanıyorsun. Sadece ikisini indirmem yeterli olacak mı? Root activity launcher'ı da nereden indirebilirim?"
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Evet hocam ben de aynı mesajı alıyorum. Members verilerini temizlerseniz ya da tarayıcıdan/bilgisayardan girerek bypass edebilirsiniz. Root launcher için apk dosyasını atayım internettekiler çalışmıyor sorunlu. Yok hocam geri dönerse veri kayıpsız oluyor. 2 uygulama yeterli.
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Sağol hocam apk olarak kurdum. Tüm adımlar videodaki gibi değil mi? Videonun sonunda tamam'a bastıktan sonra ne oluyor? One UI 7'yi yüklediğimde bir sorun olmazsa inşallah tekrardan yazacağım. Teşekkür ederim.
enineboyuna06
Expert Level 5
Galaxy S
Evet hocam videodaki adımları yapacaksınız. Bir de güncelleme dosyasını ana dizinde tutun ki görsün. Tamama basınca güncelleme yüklenmeye başlıyor.
0 Likes
Lushyy
Active Level 10
Galaxy S
Ana dizide tutun dediğiniz nedir? Tam anlayamadım.