Resolved! Solved

Original topic:

One UI 7'deki buglar

(Topic created on: 04-14-2025 03:04 PM)
295 Views
iamkerem79
Active Level 4
Options
Galaxy S

One UI 7'yi kullanıp idda edilen sorunları yaşan var mı?

9 Comments
n3r3plAx58
Active Level 2
Galaxy S
One UI 7 alabilen var mı ki? Mesajları silerlerken güncellemeyi de sildirler heralde xd
iamkerem79
Active Level 4
Galaxy S
Demek istediğim telefonu yurt dışı olup güncellemeyi alan ve/veya güncellemeyi Manuel kurup kullananlar var olduğu idda edilen sorunları yaşıyor mu?
0 Likes
SaulSilva
Active Level 5
Galaxy S
Bir bug ile karşılaşmadım henüz
iamkerem79
Active Level 4
Galaxy S
Demek istediğim telefonu yurt dışı olup güncellemeyi alan ve/veya güncellemeyi Manuel kurup kullananlar var olduğu idda edilen sorunları yaşıyor mu?
0 Likes
akyy
Active Level 6
Galaxy S
İddiaya göre bug kilit ekranının direkt açılmamasıydı. Şu an Exynos kullanıyorum ve karşılaşmadım, ama **bleep** animasyon hataları mevcut. 6.1'e göre kesinlikle çok daha hızlı bu arayüz.
Solution
_KR0N0S_
Active Level 10
Galaxy S
Dün akşam s24 ultra ya kurdum yağ gibi arayüz donma kasama veya bug ile karşılaşmadım,anormal bir pil kullanımı da yok,samsung en azından sd işlemcili ultra serisini güncellemeye devam etmeliydi, duraksaması çok saçma.

(Umarım bize söylemedikleri bir güvenlik açığı yoktur 😬)
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
s25 kullanıcısı olarak bir sorun yaşamıyorum 😊🙏
EmreS25
Active Level 6
Galaxy S
fakat s25'in altı olan modellere gelen one ui 7'de bazı sorunlar olduğu söyleniyor ama hotfix ile düzelir minik şeylerdir.😊🙏
0 Likes
KaanS23
Expert Level 3
Galaxy S
Animasyon hataları, gemini AI live modunda ekranı kapattığımda donma yaşıyorum tamam one uı 6.1 e göre animasyonlar güzel ama hala buglar var öyle ios düzeyinde pürüssüzlük yok maalesef