Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Arkadaş bugün ay'ın resmini çekeyim dedim 100x zoom ile bir türlü odaklamayı yapamadı hafif elimde titreme oluyor ama sabitledim de öyle dedim... View Post
Dex modundayken mouse, oyun kolu veya klavye takmak istersek telefona mı takacağız yoksa televizyona mı? View Post
Bugün members s*n*k avlıyor kimseler yok haftasonu akşam ilk kez bu kadar sakin görüyorum neredesiniz ey membersliler View Post
Merhabalar, S24 Ultra cihazımda, son güncellemeden sonra aşırı ısınma ve pilin hızlı tükenmesi gibi sorunlar yaşamaya başladım. Acaba sizlerde de... View Post
Öğrenci indirimi nasıl oluyor? hangi aylarda geçerli? Şuan yararlananlar tab s10 plus a bakabilir mi? Fiyatı ne oranda düşüyor? Yanına... View Post
Herkese merhaba. Acik olan uygulamayi pencere modunda küçültmek icin ekranın sağ veya sol ust kismindan çapraz çekiyoruz. Capraz çekilecek köşelerin... View Post
Bu model için ne diyorsunuz? View Post
Fotoğrafı çok fazla işliyor, renkler zaten patlak utanmasa yeniden yüz çizecek. Bir de güncellemeyi yap diyen mi var diyen var şaka gibi View Post
Benim pil sağlığı gözükmüyor neden olabilir View Post
User | Likes Count |
---|---|
575 | |
549 | |
522 | |
499 | |
438 |
User | Count |
---|---|
41 | |
38 | |