Müzik dinlerken çok fazla şarjım bitiyor neden acaba View Post
Merhabalar, S23 kullanıcısıyım ve hem ana ekranda hem de kilit ekranında widgetlarda blur efekti çok az. Forumda başka kullanıcıların ekran... View Post
Oyun vs oynamıyorum View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Şahsen, iOS 7'den beri aynı olan tasarımın değişmesi iPhone kullanmasam da güzel bir şey, ilerde geçeriz belki belli olmaz. Liquid Glass... View Post
Arkaplanda açık uygulama yok cayir cayir yanıyor alet View Post
Samsung Galaxy A56 için Haziran 2025 güncellemesi yayında Samsung’un Haziran 2025 güncellemesini alan en son model Galaxy... View Post
Sevgili dostlar,Güvenli klasör deki hiç bir banka kartına NFC tanımlama yapamıyorum. Uygulamayı dışarı alınca problem yok fakat güvenli klasörde... View Post
Diğer S23 FE kullanıcılarında var mı bilmiyorum ancak redditte birisi kendisinde böyle bir şey olmadığını söyledi. Sanki A serisiymiş gibi bazı... View Post
Merhaba, cihazımın kamerasında 3x ve 5x'teyken farkettiğim bir durum var. Örnekteki fotoğrafta gördüğünüz üzere, kameramı çiçek ile klima arasına... View Post
Merhaba arkadaşlar 1 gün önce güncelleme yaması geldi ve güncelledikten sonra şarj hızı inanılmaz düştü ne yapmam gerekiyor? View Post
Galaxy S25 ultra kullanıyorum. Chrome'u açıp arama kısmına tıkladığımda klavye kapanıp tekrar açılıyor. Başka klavye uygulaması yükledim sorun... View Post
Yarın efsane tasarım geliyor buzlu cam ile View Post
Arkadaşım telefon alacak, bilgisayarı daha fazla kullandığı için(bağımlı) uçuk bir telefona gerek yokmuş. A36 önermeyi düşünüyorum 128'i şu an... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1017 | |
616 | |
521 | |
518 | |
505 |
User | Count |
---|---|
54 | |
53 | |
29 | |