cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 bir kez daha ertelendi

(Topic created on: 2 weeks ago)
1690 Views
Berke0709
Active Level 7
Options
Galaxy S

Normal şartlarda Avrupa'nın geri kalanı ve Global için bugün dağıtıma başlanacaktı ancak One UI 7'de çıkan sorunlar nedeniyle dağıtımı geri çekilmiş ve Newsroom'dan takvimlerin paylaşıldığı gönderiler silinmiş. 7 ay güncelleme geciktirdin, Şubat'tan beri de test edip her ay beta yayınlıyorsun ama halen basit bir arayüz güncellemesinin stabil sürümü yok. Samsung'un içinde bulunduğu şu durum hakaret etmeden tam olarak tanımlanamaz. 

image

Berke0709
Active Level 7
Galaxy S
Pixel Türkiye'de olsa Samsung kullanan 1 kişi kalmaz. Google telefonu güzel yapıyor pazarlamada batırıyor.
RaGoN
Active Level 8
Galaxy S
Katılmıyorum. Google Pixel cihazları herkese hitap etmiyor. Özellikle teknoloji ile ilgili kısıtlı bir kitleye hitap ediyor. Ben görsel açıdan Pixel arayüzünü çirkin buluyorum mesela.
0 Likes
ibocan
Active Level 4
Galaxy S
Bir avuç beceriksiz insan topluluğu
daniie_darko
Active Level 1
Galaxy S
Cidden varya agzımı bozmıyım diyorum sakin ol diyorum hergun geldi mi gelicek mi diye kontrol etmek zorundamıyım arkadas ya bi bokuda duzgun yapın sorunsuz yapın... 😡 😡 😡
Axlkx1
Active Level 6
Galaxy S
Bekletip bekletip sürekli erteliyorlar, bu insanı tüketir. Sadece one ui 7 için değil, geçen sene s24u için büyük kamera güncellemesi adı altında aylarca erteleye erteleye delirttiler beni,sonra gelen güncelleme de bi işe yaramafı. S24u nın kameradı hala çok kötü
Aykut
Expert Level 5
Galaxy S
Sen 6-7 tane beta yap ama hiçbir hatayı düzeltme Allah kahrede böyle firmayı nefret ettim artık
Axlkx1
Active Level 6
Galaxy S
Arkadaşlar gerçekten bir yaptırımı olmalı bunun. Bir şey yapmalı samsung bize ,nebileyim 7 değil 9 sene güncelleme sözü gibi bir şey. Yani gönlümüzü almalı
Kutay_
Active Level 1
Galaxy S
Tarih belli değil mi yani şimdi. 2 ay daha bekleyeceğiz gibi o zaman. Delircem.
Galaxy S
Çinli firmalar +1 Samsung -1 😂😂😂
Galaxy S
S24ultralardami ertelendi yoksa sadece exinoslu s24ler mi ertelendi