Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
parkta telefonu düşürdüm bayağı derin bi çizik oldu geçmesi için yapıcal bişey var mı ekran değişimi şart mı yoksa View Post
Arkadailar merhaba s24 ultra server kayıt gelme olasılığı nedir ? View Post
Arkadaşlar S24FE telefonumu yeni aldım ve rehberimde ekli olan kişilerin WhatsApp durum güncellemelerini göremiyorum,3 kez WhatsApp'ı silip... View Post
Arkadaşlar merhaba eşimin kullanmış olduğu s24 ultranın son 4 ayı kaldı ve server gelicek mi belirsiz. Onu satıp üstüne biraz daha para ekleyip... View Post
Son güncellemeden sonra wifi de bile instagrama 10dk bakayım telefonun işlemci kısmı cayıe cayır yanıyor. Eskinden bu kadar ısınma yoktu ortam da... View Post
Ram kullanımında 1gb yakın bir artış oldu ekstra hiçbirşey yapmamama rağmen sizde durumlar nedir View Post
Now barı nasıl etkinleştiririm yani kilit ekranında en altta açılan müzik dinleme kısmını alta nasıl ayarlayabilirim View Post
Simge yok olmuş, bulamıyorum. Nasıl bir şey bu ya? View Post
Galaxy S25 Edge'de size özel ön sipariş fırsatları!1)İndirim kodunuzu avantajlar sekmesinden... View Post
Güncellemeden sonra instagramda hikayelere girdikten sonra ekranın üstü kararıyor ve öyle kalıyor silip yüklememe rağmen aynı problem oluyor üst... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1425 | |
1355 | |
1313 | |
912 | |
753 |
User | Count |
---|---|
48 | |
45 | |
45 | |