Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
Yani senelerce iphone kullanıp samsunga geçiyorum ve alalı 2 ay olmasına rağmen kılıflı kullandığım cihazımın düşermememe rağmen arka camının... View Post
oha samsung sakamıı aldlqşeşqşwşwşwş View Post
s23 serisine bugun gelir mi ? View Post
Arkadaşlar şimdi s24 serisine one ui7 gelmiş ben bir sorum var şimdi ben son 3 ayın güvenlik güncellemesini yapmadım eskiden One ui geldimi hepsini... View Post
S24 FE KULLANANLARIN GARİBANLIK View Post
Merhaba babamın telefonun acayip yavaş çalışması sonucu telefon arayışına girdim sıfırına bütçem yetmeyeceği için ikinci el almaya karar... View Post
Selâmün Aleyküm Kıymetli Dostlar.Telefonumu her defâsında %100 olmadan şarjdan çıkarmıyordum.Bir defâ %50 civârında iken şarjdan çıkardım.Şimdi ise... View Post
Uygulamalar nasıl siyah oluyır View Post
Gerçekten Güncelleme fena olmuş beklediğimize değmiş, sanki yeni bir telefon almış gibiyim , işte kullanıcıların istediği de bu , Güncelleme önemli... View Post
Manuel güncelleyip yeni Türkiye sürümünü gelen varmı cihazına s24 plus View Post
S24 ultra kullanicilarina 23 nisana ozel güncelleme geliyo biz ise hüzünlü şekilde 1 ay daha bekleyeceğiz :( View Post
User | Likes Count |
---|---|
1507 | |
1285 | |
1278 | |
1078 | |
1046 |
User | Count |
---|---|
51 | |
38 | |
31 | |