cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7, Super HDR özelliğini sistem genelinde kapatmanıza izin verecek

(Topic created on: 12-28-2024 08:26 PM)
380 Views
MeHmEt99
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Super HDR, Samsung telefonlarda HDR fotoğraf görüntülendiğinde ekran parlakhğını oldukça artıran geceleri can sıkıcı bir özellik. One UI 7, bu özelliği tamamen devre dışı bırakmanıza izin verecek.

image

Samsung, One UI 7.0 güncellemesiyle cihazlarına birçok yeni özellik ekledi, iyileştirme sundu. Samsung'un bahsetmediği, One UI 7.0 beta güncellemelerinde keşfedilen faydalı özellikler de var. Bu özelliklerden biri de; sistem genelinde Super HDR'ı devre dışı bırakma.
Super HDR tamamen kapatılabilecek Super HDR, HDR fotoğraf ve video çekme, görüntüleme ve yayınlamanıza izin veren sistem genelinde bir özellik. Ancak bu özellik açıkken, HDR fotoğraf veya video görüntülendiğinde ekran parlaklığı sona çekiliyor ki Samsung cihazlarda ekran parlaklığı oldukça yüksek. Bu, çoğu kişi için geceleri rahatsız edici. Bu özellik One UI 6.1 sürümünde yalnızca Galeri uygulamasında kapatılabiliyor. Neyse ki One UI 7 güncellemesi Süper HDR'ı tamamen devre dışı bırakmanıza izin verecek. Ayarlar - Gelişmiş özellikler altında Super HDR'ı kapalı konuma getirerek özelliği sistem genelinde devre dışı bırakabileceksiniz. 

SUANDA OLAN CİHAZLAR 

şu anda yalnızca Galaxy S24, Galaxy S24+, Galaxy S24 Ultra, Galax 6, Galaxy Z Fold 6 ve Galaxy Z Fold Sp 1 Edition'da kullanılabiliyor.
7 Comments
Melih_S24FE
Active Level 10
Galaxy S
İnstagramda bazı videolarda parlaklığın arttığını hissediyorum, bunun ile mi alakalı?
0 Likes
Galaxy S
Hayir bu galerinin ayarı sadece fotoğraflar için
0 Likes
MeHmEt99
Expert Level 5
Galaxy S
Oda HDR ALAKALI AMA BURADAKİ konu galary hdr ayarı
0 Likes
Artisit34
Active Level 8
Galaxy S
Samsung a35 ve a55 modellerinin sitesinde süperhdr dan bahsediyordu ancak galeride hiçbir fotoğrafta parlaklık artmıyor neden?
0 Likes
OnurBacc
Active Level 10
Galaxy S
Galaxy 🔥🔥🔥🔥
0 Likes
OsmanKes
Beginner Level 2
Galaxy S

Güncelleme şuanda sunuldu mu cihazlara yoksa beklememiz mi lazım

0 Likes
Galaxy S
S 22 de ben bu ekrana ulaşamıyorum sebebi nedir?
0 Likes