cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Community Activity

Filter
Filter:
Posted by      in  Galaxy S

S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post

Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post

Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post

Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post

YouTube'da hareketli fotoğraf çekenlerin galerisinde fotoğrafı açınca sağ üstte hareketli fotoğraf Boomerang gibi seçenekler var ama ben de sadece... View Post

Devices tycoon (oyununda)    One ui 8 Android 16 beta 1 2.etap   Z serisi:   Z speciel fold Z flip/fold 6 Flip ve fold 5 Flip ve fold 4 Flip ve fold... View Post

Merhaba arkadaşlar sarj sorunu olarak garantiye gönderen varmi s23fe öğlen sabah %80 95 arası öğlen 1 2 gibi % 15 20 düşüyor oyunda yok normal... View Post

Arkadaşlar herkese iyi günler s24 fe ye verildiği ilk gün csc değiştirip kullanmaya başladım ve size tecrübelerimden bahsetmek isterim    öncelikle... View Post

Merhabalar. 2 ay önce almıştım olduğum S25+ cihazım hakkında bir soru sormak isterim. Cihazında görselde belirtildiği gibi sonuçlar almaktayım.... View Post