Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
One ui 6.1 kasan telefon şuan daha akıcı oldu nedeni bilen varmı View Post
YouTube'da hareketli fotoğraf çekenlerin galerisinde fotoğrafı açınca sağ üstte hareketli fotoğraf Boomerang gibi seçenekler var ama ben de sadece... View Post
Redmi telefonumda operatör ismini değiştiriyoruk komik şeyler yazabiliyoduk **bleep** var mıdır? View Post
Ui7 güncelleme sonrasi pil sorunları yaşıyorum fabrika ayarlarına dönmek çözüm sağlarmı recovery moduna giremiyorum PC yok View Post
Bende hala mart ayı , nisan güncellemesi gelmedi. Güncellemeyi alan var mı arkadaşlar s24+ da? View Post
Devices tycoon (oyununda) One ui 8 Android 16 beta 1 2.etap Z serisi: Z speciel fold Z flip/fold 6 Flip ve fold 5 Flip ve fold 4 Flip ve fold... View Post
Merhaba arkadaşlar sarj sorunu olarak garantiye gönderen varmi s23fe öğlen sabah %80 95 arası öğlen 1 2 gibi % 15 20 düşüyor oyunda yok normal... View Post
Arkadaşlar herkese iyi günler s24 fe ye verildiği ilk gün csc değiştirip kullanmaya başladım ve size tecrübelerimden bahsetmek isterim öncelikle... View Post
Merhabalar. 2 ay önce almıştım olduğum S25+ cihazım hakkında bir soru sormak isterim. Cihazında görselde belirtildiği gibi sonuçlar almaktayım.... View Post
User | Likes Count |
---|---|
1620 | |
1344 | |
1097 | |
978 | |
823 |
User | Count |
---|---|
54 | |
42 | |
33 | |