cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 7 Şarj hızlı mı düşüyor ?

(Topic created on: 2 weeks ago)
126 Views
alimerkul
Active Level 2
Options
Galaxy S

Güncelleme olduktan sonra meraktan telefonu çok kullanıyor da olabilirim lakin şarj öncekine oranla daha hızlı düşüyor gibi geldi. Sizde de öyle mi dikkatini çeken var mı?

10 Comments
Flept
Active Level 3
Galaxy S
s24 var bende ben aksina daha iyi pil performansi gösterdigini dusunuyorum isinma da dustu
alimerkul
Active Level 2
Galaxy S
Bende de s24 ultra var. Güncelleme den memnunum çok iyi beklediğimize değdi de şarj olayı bi tık düşündürdü. Belki de benim kullanımımdandır. Ayrıca zamanla optimize olur diye düşünüyorum.
LilCutie
Expert Level 1
Galaxy S
İlk guncellendigi için böyle ama sonradan düzelecektir
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Telefonu sıfırlayıp kurdugum için on numara şarj performansı
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Benim de aynı şekilde.
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
%8 şarj 42dk de gitti hesaplama yaparsak aynı kullanımla %100 şarj 8 saat 40 dk civarı gider
burakissar
Active Level 5
Galaxy S
Hocam sıfırlayıp kurma işi nasıl oluyor detaylı anlatır mısın anladığım herhalde güncellemeyi indirip hard reset mi atcaz sonra ya da hard reset atıp telefon açınca mı güncelleme indirip yüklicez vesayre nasıl?
0 Likes
Bekir_S22_S24
Expert Level 2
Galaxy S
Ben normalde dün EUX rom atmıstım cihaza sonra tekrar 6.1 e döndğm dönerken HARD RESET attı otomatik odinle beraber yani HARD RESET atarak yapıldı ve cihaz suan apakıcı pili harika gidiyor optimizasyonda suan pil
0 Likes
Eğecik
Active Level 9
Galaxy S
Hocam guncelleme yeni yüklendiğinde arkada bir sürü işlem yapmaya basliyor telefon. O yüzden ısınma ve pilin hızlı tükenmesi durumları olusabiliyor. Birkaç güne geçer yüksek ihtimalle.