cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

S24 ULTRA ISINMA

(Topic created on: 04-10-2025 09:34 PM)
317 Views
Huriicane
Active Level 3
Options
Galaxy S

Yeni S24 Ultra Cihaz Aldım 15 gün bile olmadı daha cihazın sol üst çerçeve tarafından aşırı ısındığını farkettim ve bu durum çok sıkıcı hem ısınıyor cihaz sıcaklığı artıyor pilin sağlığınıda etkiliyor böyle sorunlar yaşayan varmı acaba merak ettik doğrusu son olarakta cihaz yeni pili nasıl şarj etmeliyim optimize işlemi ayarlda bitti gibi görünüyor ama pil hiç gitmiyor full evde kullanımda ortalama 6-7 saat güneş ışığına çıktığımda parlaklığıda arttırması ile beraber pil aşırı düşüyor 3 saat gibi süreler alıyorum neredeyse ve çok can sıkıcı durumlar hızlı şarj için spigen 45w aldık 100w da kablo aldık fakat hızlı şarjı kullanmanın zararlı olduğunu söyledi birkaç kişi bu şikayetler hakkında en doğru bilgiyi nerden öğrenirim lütfen gerçekten bilen birileri cevaplasın cihaz yeni ve çöp olsun istemiyorum uzun yıllar kullanmak hedefim.

22 Comments
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Bir uygulama cihazi fena zorluyo s23U kullanıyorum ayni sorun şubatta vardi, baya bi uygulama sildim ne sildim bilmiyorim ama şubattan beri yaşanmadı.

Sarj konusunda ise sabah 7 de çıkartıp aksam 7 de %30 civarı görüyorsanız pil normal durumda demektir
Huriicane
Active Level 3
Galaxy S
Pil mevzusu hiç öyle olmadı maalesef
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
Biraz açıklar mısınız detay lazim ki bir şeyler diyebilirim. Ben cihazi pil konusundan zorlayici kullanıyorum ona rağmen bir gunu ucu ucuna çoğu zaman çıkartıyor
0 Likes
Huriicane
Active Level 3
Galaxy S
Pil %20 %10 arası aşırı ısınıyor onun harici 100 den 90 lara kadarda bi ısınma mevcut bazende dediğim gibi sol üst taraf fazla bir şekilde ani bir biçimde ısınıyor genellikle cihazın şarjını fulleyip kabloyu çektikten sonra oluyor çok ani ve yüksek bir sıcaklık oluşuyor
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
dediğim gibi bi uygulama cihazi fena zorluyor. Subat ayında başıma gelmişti oyun oynarken sol üstte haddinden fazla bir sıcaklık vardi biraz kendi haline bıraktım sonra galiba arayuzdeki bi glitch yüzünden Home uygulamasına reset atmıştım, ardından lüzumsuz uygulamaları sildim ve o günden beri böyle bir sey olmadi. Telefonunuzu doktor edasiyla inceleyin, cihazin daha yeni oldugunu da unutmayin samsunglarda tam 2 haftadan sonra pil optimizasyonu tamamlamış oluyo kullaniminiza göre uzuyor pil
0 Likes
Huriicane
Active Level 3
Galaxy S
Şuanda pil tam kullanımda 13 saat kaldı olarak gösteriyor ama tabi ne olur bilemiyorum hiç olmaz ise memnun edemezse full bi hard reset atıp tekrar deneyeceğim ama one uı 7 bekliyorum bende herkes gibi daha modern ve daha hızlı beta kullanıcıları pilde iyileştirme olduğunu vurguluyorlardı bakaljm ne olucak
0 Likes
wirbusiness
Active Level 6
Galaxy S
QHD yani full resolution kullanıyorsanız cabuk gider. Bende QHD, Bluetooth, Konum sürekli açık, watch6 classic ve bhds3 pro gunun çoğu zamani bağlı, watch sürekli budsun 3 saati var. Arka planda sound assistan ve regstar sürekli çalışıyor youtube da cabası. Ona ragmen canavar gibi bir pili var bu kadar yogun kullanmasam daha da gidecek. Dedigim gibi cihaza guzel bir reset atmayi deneyin 1 ayin sonunda pilde bir degisiklik olmazsa. Çünkü bencbu sekilde kullanıyorum sabah 6 da sarjdan çıkıyor öğlen 1 de %65 saat 5'te %35 ve 7,8'e dogru 15,20'ye düşüyor. Ekran sürem 4,5 ila 5 saat gibi kısa bir süre fakat kullanım seklime kiyasla 1 gunu çıkarıyor dedigim gibi.

Bu kullanım sekli bir referans olsun. Pilinizi bu kullanimla kıyaslayabilirsiniz.
0 Likes
Huriicane
Active Level 3
Galaxy S
Çözünürlük FHD de Konumda Sürekli Açık Konum Zaten Sürekli Kullanılmıyor Açık Olsada Kullanıldığında Üstte Konum İşareti Çıkıyor İnan Şuanda One UI 7 yi bekliyorum bir yandan formatlamak için bluetooth tüm gün kapalı bir cihaza veya arabaya bağlanacağım zaman açıyorum Anlıyacağın Pili Hızlı Sönürmiyeyim Cihazı Isıtmayayım Diye Elimden Geleni Yapıyorum Ama Sonuçlar Şuanda Biraz Üzücü Bekliyorum Bakalım Ya Ne Olur
0 Likes
srdrdmrl77
Expert Level 1
Galaxy S
Sol üst herhalde anten falan varsa ve şebeke zayıf çekiyorsa orası ısınıyordur (belki). Pili temel kullanın birde arka planda çalışmasını istemediğiniz uygulamaları derin uyku moduna alın.
0 Likes