cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6 güncellemesinden sonra otomatik yeniden başlatma tekrar geldi!

(Topic created on: 12-23-2023 09:33 PM)
1275 Views
IBarış
Active Level 7
Options
Galaxy S

Hatırlayanlarınız elbet vardır One UI 3.1'de otomatik yeniden başlatma vardı ancak bu özellik One UI 5 ile birlikte kalkmıştı. Şimdi yeniden gelmiş ve aynı şekilde çalışmaya devam ediyor. Bu arada cihazınızı günlük olarak yeniden başlatmak cihazı rahatlattığı gibi hiçbir zararı da yok.

İlgili bölüme ulaşmak için: Ayarlar > Cihaz Bakımı > Otomatik Optimizasyon bölümüne girebilirsiniz.

image

20 Comments
Galaxy S
Android 13 de var ben a54 kullanıyorum 14 kurmadım1703356532521_1703356532501_0.jpg1703356700706.jpg
0 Likes
IBarış
Active Level 7
Galaxy S
Sizdeki gerektiğinde yeniden başlatma özelliği, bu ayar açık olsa bile hiçbir zaman yeniden başlattığını görmedim. Saat ve güne göre ayarlayıp otomatik yeniden başlatma özelliği kalkmıştı zaten sizde de yok.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Arkadaşın da dediği gibi One Ui 5.0 , 5.1 de vardı özellik ama kişisel başlatma yoktu. 3.1 zamanında Samsung kullanmıyordum maalesef. Güne göre yada saat'e göre. Sadece oto yeniden başlatıyordu Dediğiniz gibi 6.0'da geri geldi.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Mantıklı bulduğum bir özellik ama hala emin değilim şarj harcıyormu yoksa harcamıyormu. Açık ama bende. Yinede direk sistemin eline bırakmak daha mantıklı geliyor bana bir sorun olduğu kendisi başlatıyor. İllaki zaman ayarlamak gerekmiyor. Ama Ekstra bir özelleştirmenin geri gelmesi gayet iyi olmuş.
Galaxy S
Bence stabil ve şarj süresine yoğunlassin ayrıca s23 de ki 3900 mah hangi muhendis yapmiski Bi de ona maaş veriyorlar
0 Likes
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Hocam dediğiniz tabi doğru, maalesef Samsung, Şarj konusunda gerçekten geride özellikle Android rakiplerine göre. Örnek S21 ve s22 serisi için denebilir. Ben şarj sürümden memnunum (A54) özellikle Note 7 gerçektende büyük bir yara bıraktı samsung'a gayet bilirim etrafımdaki herkes bu konuyu konuşurdu tabi ben o zaman farklı bir Samsung Model kullanırdım. Yinede size bir yandan da katılmıyorum çünkü S23 ve güncel A serisi'nin (A73 dahil ) şarj süresi ciddi manada gayet stabil ve iyi. Sizin yaşadığınız sorun maalesef One Ui 6'nın bir hatası. Modelinizde büyük bir sorun yarattı güncelleme. "Yoksa bende S23 almayı düşünüyordum sonrasında gerek bulmadım. A54 Yeterlidir diye." Yani Aslinda telefonda değilde Yazılımda bir sorun var demek bu, Samsung'un ilk defa bu kadar zorlandığını gördüm güncelleme konusunda. Membersta bir arkadaş var S23 Ultrasın da 800 Mb'dı sanırsam Ram alıyor düşünün yani maalesef S23 One Ui 6 da sorunlu oldu. A54 için ise benim fikrimce gayet stabil, pilide aynı hatta daha optimize.
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
İllaki şarj harcayacak. Sonuç olarak telefon yeniden başlatıldığı için arkada tekrardan programları açacak, cacheleri oluşturcak vs.
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Doğrudur dediğiniz hocam. Yinede pek hissettiriyor harcadığını. En azından ben fazla -F-a-r-k göremiyorum.
Galaxy S
Aynen o yüzden mantıksız bence çünkü android arka plan da her zaman Ram yer bide geç açılıyor eskiden açılışta telefon başlatılıyor demiyor du sansung logosu sürekli dönüyor du simdi hem model ismini bekliyorsun hemde telefon başlatılıyor yazısını bekliyorsun bide optimize olmasini
0 Likes