S26 kullanıcıları, members üzerinden UI9 betanın indirilebileceğine dair bir takım haberler dolaşıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı? View Post
S26 kullanıcıları, members üzerinden UI9 betanın indirilebileceğine dair bir takım haberler dolaşıyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı? View Post
Animasyon testi yaparken normalde hiç kasmıyor ekran kaydedici açınca hafif kasma oluyor one uı 8,5 ile oldu bu sorun aynı sorunu yaiayan varmı? View Post
8.5 ne zaman gelir View Post
Merhabalar benim şöyle bir sorum olucaktı şimdi whatsapda gelen mesajda ki ses kayıtını oynatmaya başlıyorum ses bitmeden whatsapı kapatıyorum tümünü... View Post
Acaba arkadaşlar sunucu kaldırmaz diyemi s24 serisine açamadılar kurmayanlar kursunda sıra bize gelsin artık😅 View Post
S24 ultralara halen gelmedi güncelleme alan var mı? View Post
Arkadaşlar merhaba, One UI 8.5 güncellemesini yaptığımdan beri telefonun şarjı resmen elimde eriyor. Güncellemeyi yapmadan önce günü rahat çıkarırken... View Post
Ne zaman gelecek bu une 8.5 s24f ye bu hafta gelme durumu varmı View Post
Samsung kullanıcıları olarak cihazlarımızın sınırlarını zorlamayı ve oyun performansını en üst düzeyde tutmayı seviyoruz. Özellikle yeni nesil S... View Post
Ayarlar>Google Servisleri>Tüm Hizmetler>Sisteme Ait Sistemler-Quik Share Extension'u güncelleyin View Post
| User | Likes Count |
|---|---|
| 517 | |
| 461 | |
| 410 | |
| 397 | |
| 365 |