cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

One UI 6.1 - 1 Mart 2025 Güncelleme

(Topic created on: 3 weeks ago)
81 Views
dubidubiduba
Active Level 1
Options
Galaxy S

Galaxy S23 cihazımda güncelleme öncesi, sabah 8 akşam 6 arası normal kullanımda eve geldiğimde %55-60 civarı şarjım kalıyordu. Fakat 1 Mart 2025'te gelen güncelleme sonrasında şarjım eve geldiğimde %25-30 civarı kalıyor. Öğlen 12 gibi %80-85 oluyordu, güncelleme sonrası %65-70'e kadar geriledi. Kullanımımda bir şey değişmedi. Bir anda şarj sıkıntısı oluştu Aynı sorunu yaşayanlar var mı? 

image

11 Comments
MiracOS
Active Level 5
Galaxy S
Ayarlardan Genel Yönetim üzerinden tüm ayarları sıfırla yaparsanız sorun düzelecektir
S24Ultram icin ayni sorun vende de vardi Nisan yamasindan sonra şarjım 1 günü bile cikarmamaya basladi

Genel Yönetim>Tüm ayarları sıfırla

Ayarlar ama dikkat bak
Fabrika ayarlarına dönme
K3RB3ROS
Active Level 5
Galaxy S
Brom aynı konuyu 2 yıl önce ben s20fe için acmıştım , bilerek eskitme yapıyorlar , aynı durum şarj birbucuk gün gidiyordu benim az kullanımda , bi güncelleme geldi yaptım sonra 1 gün bile yetmemeye başladı , yazdım samsunga güncelleme alınca düzelir felan dediler hikaye düzelmedi.
dubidubiduba
Active Level 1
Galaxy S
Üstteki arkadaşın çözümünü deneyeceğim. Bu kadar kısa sürede eskiteceklerini sanmıyorum S23 gibi bir cihazı
_ak24_
Active Level 5
Galaxy S
Bende de s23 var ve aynısı oluyor şimdi ama birkaç gündür biraz daha düzeldi ,düzelince ye kadar 7-8 gün geçti ama
ilkerd
Active Level 6
Galaxy S
Keşke gecmeseydin. Seste de problemler var. Ses açma ve kısma düzgün çalışmıyor. Genelde takılıyor. Çalışan uygulama örneğin youtube diyelim sesi açıyorsunuz açılmıyor veya kisilmiyor. Umarım bir an önce düzeltme gelir. Ben s24 ultra da bu problemi bu sürüme gectigimden beri yaşıyorum.
dubidubiduba
Active Level 1
Galaxy S
Otomatik güncelleme açık olduğu için gece kurmuş, bundan sonrası için kapatıcam ama.
0 Likes
AnıllS23
Active Level 6
Galaxy S
Benim s23 de öyle 1 Mart güvenlik hüncellemesinden sonra pil performansı düştü
0 Likes
kerem_
Active Level 4
Galaxy S
Bende de durumlar böyle, S23 Ultra20250407_195813_1000031324_1744045168.jpg
dubidubiduba
Active Level 1
Galaxy S
Cidden aşırı büyük bir **bleep** oluşmuş. Umarım en yakın sürede düzeltirler, eğer One UI 7 de böyle çalışacaksa hiç gelmesin daha iyi.
0 Likes