cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

One UI 2.5 S10e de ne değiştirdi (uzun kullanım)

(Topic created on: 11-04-2020 02:48 AM)
272 Views
Anonymous
Not applicable
Options
Galaxy S

İlk başta hepinize merhabalar. Bugün sizlere S10e ye One UI 2.5 tan sonra neler geldi neler değişti bunlardan bahsedeceğim. İlk başta iyi okumalar..

.Yeni animasyonlar:
Eskiden halen Android 9 animasyonları varken (geçiş animasyonları)biraz daha yumuşak geçişli bir arayüz kullanılmaya başlanmış.

.Pro Video:
Ben kullanmıyorum ancak kullananlar için çok güzel bir özellik olduğunu umuyorum kullanmadığım için bilgim yok.

.Pil:
Herkesin merak ettiği asıl soru.. Pil tüketimi azalmış ancak ciddi ölçüde değil. %3-4 arası daha uzun gidiyor.

.Kamera:
Kamera zaten iyiydi ama bazı sorunları vardı(odak problemi gibi) onlar düzeltilmiş.

.Canlı Altyazı:
Cihazda yoktu ve ben bazen ihtiyaç duyduğum uygulamalardan biriydi. Güzel bir şekilde çalışıyor.

.Yeni klavye:
Şükür güzel bir özellik gelmiş. Bu klavye artık eskisi gibi saçma sapan şeyler önermek yerine düzgün şeyler önermeye başladı güzel olmuş.

.BİXBY HALA TÜRKÇE DEĞİL:
Ah be Samsung bekliyorduk bir Türkçe çok zor değil. Apple 2014 ten beri Türkçe kullanıyor azıcık önem verin be aga. Hadi ben Almanca biliyorum ben konuşuyorum bilmeyen ne yapsın...

8 Comments
Solution
slite35
Active Level 7
Galaxy S
one uı 2.5 güncellemesinde tasarruf modsuz pil tüketimini daha optimize hale getirmişler ama tasarruf modunu bozmuşlar.
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Evet o kötü oldu
Solution
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
Valla sen yokken s10 plusa geçtim 😂
One UI 2.5 cidden güzel performansli.
S9 plustada S10 Plustada One UI 2.5 mukemmel ama s9 plusa su video pro moda ses mikrofon ayari ve çift dokunarak uyandirma gelememesine uzuldum ama s10 plusta kullaniyorum ozellikleri🤣
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
S9 plusta yok mu çift dokunarak uyandırma? A31 de bile var 😂😂😂 Hayırlı olsun kardeşim Allah daha iyilerini nasip etsin.
Topraks9plus
Expert Level 5
Galaxy S
**bleep** inşallah,evet ya s9 plusa 2.5 ile cift dokunarak uyandirma gelmedi.
Hayretler icerisindeyim
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Some Samsung Problems
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S
iyi de canli alt yazi kardesim İngilizce dili Türkçe yokki Türkçeyi yazmıyor..
Solution
Karaprens61
Expert Level 1
Galaxy S

zaten bu Türkçe diliyle samsung ne alip vermedigi var anlams değillim bixby ara yuzunu değişmezler s 20 serierinde var benzetme yapmislae ama ne ara yüzü Türkçe nede dili Türkçe destekliyor. bu gidişle de olmayacak gibi.. ne zaman sorsak merkezde çalışmalar devam ediyor. sanki yeni nesil atom parçalamısi yapıyorlar. alti üstü bi Türkçe olacak.. 4 yil oldu. yazik