Original topic:

Odin ile yazilim atmak

(Topic created on: 07-18-2025 03:49 PM)
240 Views
hasso251905
Active Level 7
Options
Galaxy S

Arkadaşlar S24fe ve tab s9 kullanıyorum one ui 7 de çok hata var acaba ddiyorum odin ile rom yuklesem garanti bozulur mu yardımcı olursanız sevinirim 

hasso251905
Active Level 7
Galaxy S
Sadece telefon değil tablette birden bakıyorum alttaki navigasyon tuşları kayboluyor
0 Likes
selçuk07
Active Level 6
Galaxy S
Navigasyon tuş ayarlarına baktınızmı navigasyon tuşları görünmesi için tuşlar şeçeneği seçilmeli1752844996087.jpg
0 Likes
hasso251905
Active Level 7
Galaxy S
Baktım tuşlar seçili ya bu her zaman olmuyor böyle kullanım anında oluyor birden bire ondan tableti yeniden başlatıyorum düzeliyor
0 Likes
selçuk07
Active Level 6
Galaxy S
Çevrenizde başka s24fe kullanan varsa bir sorun aynı hatalar ondada varsa genel bir hatadır.yok sadece sizde böyle hatalar varsa rom yükleyerek hata gidermeyi deneyebilirsiniz yada yetkili servise gitme imkanınız varsa yetkili servise gidin
0 Likes
selçuk07
Active Level 6
Galaxy S
Sen sürün düşüreceksen.sürüm düşürmelerde odin hata verebilir.örneğin android 7 den android 6 ya düşürme yapmayanilir.
0 Likes
GLX120
Expert Level 4
Galaxy S
Az daha bekleyin one ui 8 yayınlanacak bu sene, sonra başınız ağrır.
0 Likes
hasso251905
Active Level 7
Galaxy S
Haklısınız ama çok hata var belki son gelen güncellemeyi rom olarak yuklesem belki düzelir
0 Likes
GLX120
Expert Level 4
Galaxy S
Bence one ui 8 de tüm sorunlar çözülecek gibi yine de siz bilirsiniz.
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 9
Galaxy S
Rom atmak garantiyi ve knox bişey yapmaz custom rom bozar herşeyi gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz
0 Likes
erejS24Ultra
Active Level 9
Galaxy S
Yapmasıda çok basit data kablosu ve pc var ise tamamdır
0 Likes