cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI7

(Topic created on: 02-18-2025 09:13 PM)
514 Views
ygz_yildirim
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bence bir ürün hazır değilse, bütün cihazlara gönderilecek durumda değilse, tanıtmayın. Gelmeden usandırdılar vallahi.

90 Comments
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hayır neden s25 e verdin hadi verdin niye yeni çıkacak a serileri one ui7 ile gelecek komedi resmen
Eugen0
Active Level 3
Galaxy S
Samsung her telefonda ayni işlemciyi kulanmıyor farklı işlemciye göre telefonu optimize diyor sabırlı olun yani şimdi optimize etmeden cıkarsa samsung kötü diyeceksiniz optimize etmesini beklemeden kötülemeye başlıyonuz ayıptır yani optimize etmeye çalısan ekip sanki robot bizim gibi insan değil
AlperGüler
Expert Level 2
Galaxy S
Hocam bu forumda bende aynı şekilde diyorum ama bu one ui7 s24 serisi almadan son çıkan a serisi alırsa sıkıntı olur . Benim kastım s25 neden one ui7 ile çıktı gerçi sebebi belli bu sene biz elma gibi tuş eklemek yerine one ui7 verek böyle geçirek seneyi dediler
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
Gelmeyecek
0 Likes
Eugen0
Active Level 3
Galaxy S
Az sabırlı olun samsung Işlemciye göre optimize ediyor
0 Likes
beyazad-s23
Active Level 9
Galaxy S
😂 Kesin ediyordur
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy S

Aga onu ui 7 yi dağıtmadan uygulamaları one ui 7 için güncelliyorlar bir one ui 7 yi verin sonra neyi güncelleyecekseniz güncelleyin

image

Galaxy S
Samsung: tamam
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy S
Espiri yapmak güzledir ama her şeyde de yapılmaz gayet ciddi bir konu ortada çok büyük bir mahcubiyet var ama adamlar hala böyle daha az önemli işlerle uğraşıyorlar
0 Likes