cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

ONE UI7

(Topic created on: 02-18-2025 08:59 PM)
774 Views
ygz_yildirim
Active Level 4
Options
Galaxy S

Bence bir ürün hazır değilse, bütün cihazlara gönderilecek durumda değilse, tanıtmayın. Gelmeden usandırdılar vallahi.

90 Comments
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy S
Kanka burada biri s25 ile iphone 17 yi rakip gösteriyor şu an 😂
0 Likes
Galaxy S
S25 istediği satış rakamlarına ulaşsın verir ayrıca Apple dan daha iyi olduğunu düşünmüyorum insanlar Apple donanım yazılımına para ödüyor belki pek özelliği yok gibi gorunsede tek başına çoğu cihazxandroid olmasına rağmen her sene satışlarda 1. Her sene kuyruklar oluşturuyor ben yıllardır kullanırım hic sorun yaşamadım one ui 7 yayinlan kadar kaç tane güncelleme aldim
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy S
Kardeş satış rakamıyla ne alakası var ona bakarsan teknik güç anlamında s25 iphone 16 yı geçti şu anda samsung one ui 7 dağıtımında appledan geri kaldı onun dışında apple ın iyi olduğu bir konu yok ki hem farkındamısın samsung formunda olduğunu apple için fanboyluk yapacaksan orası burası değil zaten
0 Likes
Galaxy S
Samsung kullanıyorsam eleştirmeye hakkım var samsung her zaman geride zaten satış rakamları iyiyse iyi cihaz demekki satıyor s25 iphone 16 geçemedi one ui 7 dagittmama sebebi bu yüzden zaten siz hala hata var deyip geçin sadece korede satışı arttı
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy S
Satış rakamıyla iyi cihaz olmanın hiç bir alakası teknik güc olarak s25 > iphone 16 mı evet performans testlerinde s25 > iphone 16 mı evet bu gün çoğu kişinin iphone kullanmasının sebebi apple ekosistemine bağlı olmaları yani zorunlu iphone kullanıyorlar samsung kullanıyorsam eleştirmeye hakkım var demişsin tamam eleştir ama apple fanboyluğu yapıyorsun eleştirmek yerine
0 Likes
Galaxy S
S25 2025 cihazi gecen senenin cihazıyla karşılaştırma iphone 17 çıksın bakalım
0 Likes
Galaxy S
Yo ben Apple da eleştiriyorum samsungu daha çok eleştiriyorum o kadar
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy S
Aynen kanka apple ı eleştiriyorsun şükür bir kere görmedik adın dan ve profilinden belli düz fanboysun
0 Likes
Galaxy S
Ben fanboyum sen değilsin tm 😂
0 Likes
XRifatX2602
Active Level 7
Galaxy S
Yani samsung members adlı bir uygulamada samsung fanboyluğu yapmak kadar doğal bir şey yoktur herhalde 😂
0 Likes