Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
Arkadaşlar CSC yi telefon uzeeinden degistirebiliyoz mu View Post
6 saat ekran süresi daha yüzde 41 sarj var bu nasıl bir güncelleme vulkan harikalar yaratıyor resmen View Post
S22 cihazına yeni sürümden hangi özelikler gelmeyecek bilen var mı View Post
https://quickshare.samsungcloud.com/nGgVgFDf2n9v View Post
Evet beyler yine pazartesi gününe geldik hepimiz evde yatıp uyumayı isteriz ama malesef çalışmak zorundayız yoksa yeni cihaz alamayız... View Post
Ome uı 7 den sonra böyle bir sorunla karşılaştım tüm uygulamalarda böyle çözümü bilen var mı ya da başına gelen View Post
Yakın zamanda yaşlanan s21 fe (2.nesil) cihazımdan güncel bir cihaza geçmeyi planlıyorum ama bu iki cihazın arasında kaldım fe modellerine de bulaşmak... View Post
Arkadaşlar, S24+ arama kaydetme nasıl aktif ediliyor? Yapan var mı? View Post
Normalde en üsttekini kullanıyordum. View Post
Herkese merhaba one uı 7 ye geçtikten sonra TLF şarjı hızlı bitmeye başladı.resette attım ama problem devam ediyor.aynı sorunu yaşayan var mı acaba View Post
Güncelleme sonrası telefonu kilitlediğim anda direk aod ekranına geçmiyor. Uygulama simgeleri kaybolup wallpaper çok az bir süre daha gözüküyor ve... View Post
S24fe ram plus kullanmama gerek varmi varsa kaç gb aktif olsun? View Post
Spigen sitesinden s24 fe kılıf sipariş eden oldu mu? Ne kadar sürede geliyor. Ön siparişli ürün. View Post
Telefonu güncelledim hard reset attım başka yapacağım işlem var mı? View Post
Kullanmakta olduğum S25 ULTRA Gece siyahı olan telefonumda aşırı derecede renk atmalar oluştu enteresan tarafı kılıf kullandığım halde . Siyah renk... View Post
Ui 6.1 de ki uygulamayi bulamadim biglisi olan varmı fps gözüküyordu sıcaklik gibi Uİ 7 de göremedim View Post
Mayıs ayı güvenlik yaması test ediliyor muhtemelen bu ay içinde gelecektir View Post
User | Likes Count |
---|---|
1378 | |
1354 | |
1313 | |
909 | |
739 |
User | Count |
---|---|
48 | |
45 | |
45 | |