cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

OLED mi AMOLED mi ?

(Topic created on: 05-26-2024 08:29 PM)
3573 Views
ˢᵖᵃᶜᵉˡⁱⁿᵉ
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Arkadaşlar oled panel teknolojisi mi iyi yoksa amoled mi internette gördüğüm bir video da oled çok daha iyi gözüküyordu ama herkes amoled in daha iyi olduğunu söylüyor? 
17 Comments
Galaxy S
Bu şekilde gördüm kontrast oranı daha iyi olduğu söyleniyor 1716747332373.jpg
0 Likes
Galaxy S
amoled daha iyi tabi ki. amoledde her piksel ayrı ayrı veya grup halinde işlenebilir. böylece renkleri ve renk geçişlerini daha iyi verir ve daha az pil harcar. oled ise pikselleri toplu olarak işlediği için renk, çözünürlük ve tepki süresi nispeten düşer. bide amoled olede göre suya ve neme daha dayanıklı diye biliyorum. ayrıca her iki ekranın da en önde gelen üreticisi samsung. oled amoledden daha iyi olsaydı samsung amiral gemisi telefonlarına oled koyardı, amoled değil.
Galaxy S
Oled deki görüntü daha hoş geldi bana1716747391839.jpg
0 Likes
eyequeS23u
Active Level 7
Galaxy S
Sen ona bakma bro..
Amoledler daha canlıdır her zaman
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Her şey bir yana oled ekranlarda yanma riski daha fazla
Seyhqn
Active Level 7
Galaxy S
Oled ekranda bütün renkler (kırmızı yeşil mavi) eşit iken, Amoled ekranlarda her yeşil piksel diğer 4 piksele paylaştırılır. Aralarında çok **bleep** olmamakla beraber Amoled ekran bu özelliği sayesinde biraz daha az güç tüketir.
0 Likes
tolgaS24FE
Expert Level 1
Galaxy S
Dynamic amoled çıkartı samsung en iyi ekran teknolojisi üst modellerde kullanıyor
Galaxy S
Piyasada ki ekranın en babası samsung S serilerinde kullanılan dinamik amoledlerdir. Yani amoled daha iyi.
0 Likes