cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Nfc Temassız Ödeme

(Topic created on: 07-28-2024 11:39 PM)
733 Views
Buğraa-S24plus
Active Level 8
Options
Galaxy S
Arkadaşlar selamlar Nfc temassız ödeme özelliğini detaylı anlatabilir misiniz? Örneğin qnb Bankasının kredi kartını eklemiştim posta telefonu tutuyorum uyarı sesi çıkıyor kasiyere ne oldu dedim birden fazla kart vardır muhtemelen dedi anlamadım yardımcı olur musunuz.
26 Comments
Galaxy S
Ben uzun zamandır kullanmadığım bir özellik. Bildiğim kadarıyla, hangi kartı nfc de aktif edeceksen önce o bankanın uygulamasından nfc özelliği açacaksın tabiki telefonun da nfc si açık olacak ve ödeme yapacağın zaman bankanın uygulamasını açıp o şekilde telefonu pos cihazına tutacaksın. Not: uzun süre hep nfc ile ödeme yapacaksan, banka önlem olsun diye o özelliği bir süre kapatabiliyor. Bunun çözümü de bir süre kartla alışveriş yapamak bir süre sonra tekrar nfc ödeme aktif olacaktır
Galaxy S
Herşeyi yaptım ama yarın tekrar deneyeceğim sağolun 🙏 ama bankanın nfc özelliğini kapatması kötü bir durum 😑
0 Likes
Galaxy S
Bende genelde 1 haftaya yakın kapalı kaldığı oluyordu. Bankanın güvenlik için yaptığı bir uygulama. Ama arada kartı da kullanacaksan hiç kapanmaz. Ama sürekli nfc ile ödeme yapacaksan bu özellik banka tarafından güvenlik nedeniyle kapatılabiliyor.
Galaxy S
Kartı hiç kullanmak istemiyorum o yüzden
0 Likes
Burhankzgn
Active Level 5
Galaxy S
NFC yi açıp bankanı bağladın ama olmuyorsa uygulamaya (QNB Finansbank) Girip ordanda NFC ile ödemeyi aç çünkü çok NFC kullanınca Yani 3 4 ay kadardan fazla uygulama güvenlik açısından otomatik olarak NFC özelliğini kapatıyor .
Galaxy S
Yaptım da yarın tekrar bi deneyeceğim 😑
0 Likes
Galaxy S
Şu anda açık uygulama diyor ya o nedir tam olarak1722198966006.jpg
0 Likes
HATİCEÇUHA
Active Level 8
Galaxy S
Seçtiğiniz bankanın uygulaması. Yani seçtiğiniz demek istiyor.
0 Likes
Galaxy S
Ekranda açtığım farklı banka uygulaması demek istiyor olabilir mi?
0 Likes