cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Nfc Özelliği Çalışmamaya Başladı

(Topic created on: 09-24-2024 07:04 PM)
138 Views
Kaancem
Active Level 2
Options
Galaxy S

S24+ telefonum ile sürekli olarak kullandığım banka ile pos cihazlarında nfc ile ödeme yaparken güncelleme sonrası hiç bir ödemeyi yapamamaya başladım . Direkt pos cihazını görmüyor ne red veriyor ne başka bişey. Bunu nasıl kontrol edebilirim bozulmuş olma ihtimali varmıdır ?

#nfc #nfcödeme

9 Comments
anlbn
Active Level 1
Galaxy S
Aynı sorunu bende yaşıyorum önceden her pos makinesinde işliyordu şimdi sorun çıkartıyor. 1 2 kez migrosdaki poslarda çalıştı onun dısında rezil oldum kart armakla uğraştım alışınca kartta cıkartmaz olmuştum
Kaancem
Active Level 2
Galaxy S
Kesinlikle ben de öyle o kadar alıştım ki cüzdan taşımıyordum artık hesap öderken kalakaldım
0 Likes
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
Samsung members uygulamasından nfs özelliğini çalışıyor mu diye kontrol et
0 Likes
Kaancem
Active Level 2
Galaxy S
Normal diyor
0 Likes
HsCobra
Active Level 7
Galaxy S
O zmn güncellemeden sonra nfs ayarlarınızı sıfırlanmış olabilir onu kontrol edin eğer gene olmuyorsa bi samsung bayisine git resmi
0 Likes
ögeday
Active Level 5
Galaxy S
Aynı sorunu ben de yaşıyorum ara sıra... Görmeyince telefonu kapatıp açıyorum, düzeliyor. Bu sorun nedeniyle bir kere de telefonu sıfırladım. Çok sinir bozucu bir durum. Samsung bu konuda sınıfta kaldı.
Kaancem
Active Level 2
Galaxy S
Şimdi eski bir blog yazısına denk geldim güncelleme sonrası bunu yapıyormuş bir Id değişiyormuş sanırım nasıl çözülecek bakalım
0 Likes
hilmiabi
Active Level 1
Galaxy S
Bu hatayı bende de veriyor. Google güvenlik ile ilgili olabilir. Sadece onu update ettim son defa.
Solution
Bordo
Moderator
Moderator
Options
Galaxy S

Merhaba Kaancem,

Durumu incelememiz için Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.

https://www.samsung.com/tr/support/mobile-devices/how-to-use-the-samsung-members-app/

Teşekkürler.

MOD

0 Likes