cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Moderatörler...

(Topic created on: 04-14-2025 11:16 AM)
287 Views
NezihGndgn
Active Level 3
Options
Galaxy S
Acaba sildikleri her gönderi için para mı alıyorlar diye düşünmeye başladım... İnsanlar burda fikirlerini açıkca belirtemeyecekse bu uygulamayı aktif tutmanızın ne anlamı var? Ki bazen onu bile yapamıyorsunuz ki sunucular çöküyor. Bırakın bari rahat rahat sohbet edip fikirlerimizi belirtelim.
10 Comments
Ally219
Active Level 6
Galaxy S
Küfür de etmek istemiyorum ama en güvendiğim marka pişman etti beni tek diyeceğim budur amiral gemisi segmenti telefona güncelleme vermekten aciz bir marka
NezihGndgn
Active Level 3
Galaxy S
Az önce yazdığım gönderim silinmiş dalga konusunda gerçekten haklı çıkarmaya başladılar bu gidişle 15pm gibi bi cihaz daha mantıklı gelmeye başlayacak gibi
0 Likes
Ally219
Active Level 6
Galaxy S
Bende fırsatım olursa satıp iphoneye geçeceğim s serisi telefon alıyoruz güncelleme verme özürlüsü oldular iyice Xiaomi **bleep** orta segmentine bile dediği tarihte verdi güncellemeyi kenara attı bunlar daha s serisine veremiyo nolcak
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Forumun düzenini sağlamaya çalışıyorlar. Bir forumda aynı içerikte 20 tane başlık olmaz. Aynı konu tek bir başlık içinde tartışılır.
NezihGndgn
Active Level 3
Galaxy S
Az önce samsung aldığımda arkadaşlarımın benle dalga geçmesiyle ilgili bi gönderim paylaştığım anda silindi neden mesela
0 Likes
Lobao
Active Level 9
Galaxy S
Emin misiniz? Profilinizdeki yorumlar kısmına bakın. Buraya taşınmış yorumunuz

https://r2.community.samsung.com/t5/Galaxy-S/One-UI-7-Güncellemesi-Neden-Hâlâ-Gelmedi/td-p/18951866?...
NezihGndgn
Active Level 3
Galaxy S
O zaman benim hatam dostum 🙏
brofessor9
Active Level 1
Galaxy S
Dalga :d başlıklı konunu bende gördüm. Orada işaret etmek istediğin bir durum var fakat şahsi bir mesele. Bu yüzden hem Nezih Gündoğan iyi bir insan, bu forumda olmasının sebebi Samsung kullanıcısı olması. Trollerin senin üzerinden kikirdememesi ve fikir özgürlüğü kuralının esnetilmemesi için silinmiştir diye tahmin ediyorum.
0 Likes
newchanges
Active Level 2
Galaxy S

Burada moderatörler var ama onlar da sessiz.  İki ihtimal: Onların da bilgisi yok ya da zaten sessiz kalmaları söyleniyor.  Bence Samsung güncellemeyi bekleyen kullanıcılara bilgi vermemekle en büyük hatayı yapıyor. Her ne kadar tepki çekecek olsa da güncellemede sorun çıkması veya yine ertelenmesi olabilecek şeyler. Asıl sorun ortada dolaşan, doğrulanmayan bir sürü bilgi var. Birileri diyor ki hatalar varmış güncelleme geri çekildi; bir başkası da her şey yolunda bakın bu ülkelerde güncelleme dağıtılmaya devam ediyor diyor. Hangisine inanacağız? Kurumsallık, büyük şirket olmak bu tür durumlarda gereken açıklamayı yapmayı gerektirir diye düşünüyorum. Sessizlik veya belirsizlik kullanıcıda güven duygusunu zedelemekten başka bir şeye yaramaz.