cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Mesaj bildirimlerinin kısıtlanması hk.

(Topic created on: 02-23-2025 09:56 PM)
175 Views
Ozkansa
Active Level 1
Options
Galaxy S

Merhaba, iyi akşamlar herkese. S23 kullanıcısıyım, Benim sorunum WhatsApp,İnstagram,Sms gibi uygulamalarda birisinden ard arda mesaj geldiğinde her mesaja tek tek ötüp titremesi. İnanılmaz sinir bozucu hele ki her şeyi tek tek yazan insanlar varsa. Bildiğime göre Iphonelarda bu şekilde gelen bildirimlere karşı bu durum yaşanmıyor. Sorum bariz olarak Samsung cihazlarda bunun için bir ayar var mı bulamadığım yoksa da oneui7 güncellemesi ile gelecek mi. Teşekkür ederim iyi akşamlar tekrardan.

10 Comments
Galaxy S
Ayarlarda arama kısmından bildirim hatırlatıcıları diye aratırsan
0 Likes
Galaxy S
Oradan olacak diye yanlış hatırlamıyorsam biliyorum
0 Likes
Ozkansa
Active Level 1
Galaxy S
Yok hocam,hatırlatıcı olayı değil dediğim o kapalı zaten. Birden fazla mesajın üst üste geldiğinde hepsine tek tek ötmemesini sağlayabilir miyim diye araştırıyorum
0 Likes
ugur2333
Active Level 4
Galaxy S
Eski Asus cihazımda vardı bu özellik, ayni kişi veya gruptan ard arda gelen mesajların sadece ilkinde bildirim geliyordu. Bir süre geçtikten sonra yeni gelen mesaj olursa tekrar bildirim geliyordu. Şuan Samsung'da bu yok, acayip rahatsız ediyor tek tek yazanlar.
Ozkansa
Active Level 1
Galaxy S
Kesinlikle, sürekli sessizde kullanmak da sıkıntı oluyor
Baran3472
Active Level 6
Galaxy S
Normalde tek tek bildirim atmaması lazım 2 veya 3 bildirim geldiyse aynı uygulama üstünden otomatik olarak o bildirimi gruplandırır ve sana bildirim göstermez uyarıcı olarak.
Ozkansa
Active Level 1
Galaxy S
Evet hocam normalde olmaması gerekiyor diye düşünüyorum ben de
0 Likes
GalaxyÖmer
Active Level 7
Galaxy S
S23 cihaz kullanıyorum ve dediğin olay bende oluyor nasıl yaptım bilmiyorum. Birisi üst üste mesaj atıyorsa sadece 1 defa titreyip veya ötüp susuyor bi süre geçtikten sonra mesaj gelirse tekrar bildirim düşüyor. Grup konuşmalarında vs de geçerli normal bireysel biri atıncada.
Baran3472
Active Level 6
Galaxy S
Android özelliği
0 Likes