Herkese merhaba turkcell den s23 plus almıştım 4 gün sonra çerçeve de iz farkettim izmir destek bilişim samsung servise gittim saolsun arkadaşlar çok... View Post
Herkese merhaba turkcell den s23 plus almıştım 4 gün sonra çerçeve de iz farkettim izmir destek bilişim samsung servise gittim saolsun arkadaşlar çok... View Post
Uygulamayı yeni keşfettim. Önerilerinizi almak isterim. Telefonum S23 👐 View Post
Varmi daha yükseği View Post
Samsung için önerebileceğiniz hava durumu uygulaması var mı ? View Post
Elimdeki kılıflar bunlar arkadaşlar bildiğiniz güzel önerebileceğiniz kılıf varmı ? View Post
Merhabalar galaxy s23 fe telefonumdan kameradan geldiğini düşündüğüm sallayınca gelen bir tıkırtı sesi var normalmidir? View Post
Merhaba arkadaşlar bir süredir s23 kullanıyorum fakat kamera tam istediğim gibi değil. En güzel fotoğrafları çekmek için hangi ayarları yapmak... View Post
Android 14 yüklenmesinie rağmen Google play sistem güncellemesi 1 Temmuz 2023 tarihli görünüyor. Güncelleme yapmıyor. Düzeltebilen var mı. View Post
Telefonumu alalı 1 ay olmadı. Çok güzel uzak çekimler yaptım. Fakat şimdi uzak çekimleri yakınlaştırma ile çekemiyorum. Hep bulanık. Nedeni ne... View Post
Bildiğiniz Gibi iPhone da olan bir özellikHem video çekip hem arka planda müziğin sesi çıksın istiyorsanız çoklu ses özelliğini açmalısınız açtıktan... View Post
User | Likes Count |
---|---|
458 | |
435 | |
269 | |
203 | |
186 |
User | Count |
---|---|
48 | |
48 | |
47 | |