cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Müjde! Samsung Care Alabiliyorsunuz?

(Topic created on: 01-28-2022 08:31 PM)
539 Views
HeManTheHellios
Expert Level 2
Options
Galaxy S

Merhaba, 

Cihazınızı yeni almazsanız bile serviste Samsung Care yaptırabilirsiniz... !!!

Bildiğiniz gibi Samsung Members Uygulamasının yardım al bölümünde "Samsung Care" kalan gün bilgisi herkes için soru işareti oluşturuyordu. 

Samsung Care sigorta hizmetini almak istediğimizde ise, Samsung mağazalardan almak mümkün olmuyor, hatta Samsung Müşteri Hizmetleri, "Samsung Care" sigorta hizmetinin ancak yeni telefonla alınabilir olduğu Bilgisini veriyordu. Bu bilgi Satış şartlarında da belirtildiği için yanlış bir bilgi değil aslında. 

Dolayısıyla telefonunun garantisi bitmemiş ve bu hizmeti almak isteyenler, maalesef cihazlarını koruyucu bakım sigortası kapsamına sokamıyorlardı. 

Fakat Samsung Care sigortası alabilirsiniz. Bunun için cihazınızı bir Samsung Servise götürmeniz, Cihazın kontrolden geçmesi ve Servisten Samsung Care poliçesi satın almanız yeterli. 

Bu gerçekten süper bir haber. Cihazların çok pahalı olduğu şu dönemde Samsung Care ücretleri halen 2 yıl öncesinde (çok uygun) ve gerçekten işe yarar bir poliçe. Artık hemen cihaz değiştirmek yerine daha uzun süreli kullanım yapmak ve cihazı sigortalamak kesinlikle akıllıca. 

Dünkü servis macerası sonucu, bugün İstanbul Ümraniye Samsung Servisi (Danıştek) de garantisinin bitmesine 39 gün kalan cihazım için Samsung Care poliçesi yaptırdım. Bu servis gerçekten iyi çalışıyor ve gayet net işlemler yapıyorlar. Dolayısıyla gerçekten iyi çalıştıkları ve hızlı çözüm buldukları için Danıştek Bilgi Servis Hizmetlerine teşekkür ediyorum. 

Sonuç itibariyle "Samsung Care" alabiliyor muyuz? Alamıyor muyuz? Sorusu cevabını buldu. İstanbul'da olanlar Ümraniye Samsung Servise (Danıştek) gidip alabilirler. (Sanırım Başka şehirlerde de şubeleri var)

Samsung Care paketleri ile ilgili bilgileri, Samsung Members Uygulamasının yardım al bölümünde bulabilirsiniz. 

Sevgiler Selamlar 

image

10 Comments
Galaxy S
Kasgo sigortası olanlar buna kahka atarak güldü😂😂😂😂😂😂😂 ona gerek yok benim 4 yıllık kasgo+sigorta var hem samsung servisi görüyor ben teknosada yaptırdım ve teknosadan aldım cihazı süper teknosa samsung ile anlaşmalı çalışıyor samsung care fıs😂😂😂😂
0 Likes
Galaxy S
Yani? Herkes cihazını satıp teknosa dan mı alsın demek istiyorsun? 🤣 🤣 Süresini isteyen istediği gibi seçebilir, sonuçta sende aynı poliçeyi almışsın 🤣 🤣 haydi hepimiz gülelim... Bu arada tamirci deki arabalar ne durumda.. soğukta kalmasınlar 😉
Galaxy S
Derken arkadaş vatan bilgisayar ve teknosa çok iyi tel i den vatan bilgisayardan aldım teli kırsam ücretsiz onarım görücek onunda sigortası var hahahaha😂😂 arabalar soğuk sen gelmedin diye senin yüzünden piston yuvasını yaktılar hhhahah😂😂😂😂😂😂😂
0 Likes
Bilgi
Active Level 4
Galaxy S
Vatan, Teknosada kargo ile kargo firmasına gonderiyorsunuz, tahmini 1 ay sure verebiliyorlar, samsung care ile musteri hizmetlerinden hasar kaydi aldiktan sonra 1 saatlik onarimdan faydalanabiliyorsunuz, parca yoksa yedek cihaz alabiliyorsunuz, samsung care + tanitimini izlemenizi tavsiye ederim.
Galaxy S
Super 😍👍👍👍
Galaxy S
Yok bende de alınmış gözüküyor samsung care 1 saatlik onarım doğru ama tebletlere yedek cihaz yok telefonlara var ne yazıkki
0 Likes
Galaxy S
Bende de böyle Screenshot_20220128-184039_Samsung Members.jpg
0 Likes
Galaxy S
Bilgilendirme için teşekkürler 😊
kAkın
Active Level 5
Galaxy S
Merhaba bir sorum var benim. Ben s20 kullanıyorum ve haziran 2021 de satın aldık. Alırken teknosa bize bunun teşhir ürünü olduğunu belirtti ancak hiç kullanılmamış dedi. Zaten hiçbir yerinde çizik dahi yok cihazın hâlâ. Benim telefonumda car plus kısmında 450 gün civarı gözüküyor tam hatırlamıyorum günü. Benim cihazimda bu özellik var mı yani ben anlamadım biz herhangi bir satın alma yapmadık.
0 Likes