- Mark as New
- Bookmark
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
- Report Inappropriate Content
02-19-2020 11:21 PM (Last edited 02-19-2020 11:23 PM by User0000005 ) in
Galaxy SLed view cover kılıfım telefon şarja takılıyken tüm özellikleriyle sorunsuz çalışırken, şarjdan çekince sadece ekranı uyandırıp uyutuyor, Led gösterge kısmı çalışmıyor.
Solved! Go to Solution.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2020 09:24 AM in
Galaxy SMerhaba VetSurgeon,
Ben Turuncu. Samsung Forum Moderatörüyüm. Öncelikle, böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm.
Size aktarabileceğimiz tüm adımları yapmışsınız. Bu adımlara rağmen sorunun devam etmesi kılıf kaynaklı sorun yaşadığınıza işaret ediyor. Dilerseniz telefonu ve kılıfınızı teknik servisimize götürerek, kontrol ettirebilirsiniz. Servis iletişim bilgilerine, aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.
https://www.samsung.com/tr/support/service-center/
Teşekkürler.
MOD
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2020 09:42 AM in
Galaxy STüm bu yaptığım işlemlere rağmen kök bir dizinin telefonda kaldığını silemediğimi düşünüyorum.
Sizden ricam bir teknik servis elemanınızın bana bu konuda uzaktan yardımcı olması.
- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-20-2020 10:25 AM (Last edited 02-20-2020 10:37 AM ) in
Galaxy S- Mark as New
- Subscribe
- Subscribe to RSS Feed
- Permalink
02-21-2020 11:45 AM (Last edited 02-21-2020 11:45 AM ) in
Galaxy SMerhaba VetSurgeon,
Ben Bordo, Samsung Forum moderatörüyüm. Öncelikle böyle bir sorun yaşadığınız için üzgünüm. İncelememiz için görsellerle birlikte, Samsung Members uygulaması üzerinden bize hata raporu göndermenizi rica ederiz. Samsung Members ekibi, cihazınızın yazılımı üzerinden kontrol ederek, uygulama üzerinden size dönüş yapacak. Samsung Members uygulaması üzerinden, aşağıdaki linkte yer alan adımları takip ederek, hata raporu gönderebilirsiniz.
Teşekkürler.
MOD