Original topic:

Launcher

(Topic created on: 03-23-2024 10:40 AM)
1044 Views
Burchina
Expert Level 5
Options
Galaxy S
Launcher kullanan varmı ..çok şarj yermi stabil çalışıyor mu..
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
launcher ile canlı duvar kağıdını karıştırmış olmayasınız?
Galaxy S
Hayır,hareketli launcherler var ve duvar kağıdı zaten kendi içinde,ayrıca koydurtmuyor.Mesela 3d özellikli ve hareket ediyor her dokunmada.Eski canlı duvar kağıdı gibi değil.Dokununca hareketleniyor
0 Likes
Galaxy S
İmitasyon/uydurma launcher kullanırsanız olabilir Benim kilit ekranı canlı hiç bi sıkıntı görmedim İstediğin gibi de wp konuyor
Alpointernet
Expert Level 2
Galaxy S
Aynı tarzda bir yorum bende yazacaktım da üşenmiştim aynen öyle.
Galaxy S
Stabil olması veya olmaması durumu var.İmitasyon diye bir şey yok çünkü sonuçta play store,galaxy stıre üzerinden indirdiğin için orjinal vb.olmama muhabbeti olmaz,sadece kalitesi ve stabilitesi iyi veya kötü olarak değişir.Neyse kendisi hangisini kurmak isterse kurup denesin ve görüp,kararı kendi versin.Bşz buradan ne kadar övsek de / sövsek de o kişi beğenmeyince yazdıklarımız bir şey ifade etmiyor.Hem senin kullandıgın kaliteli demek ki sorun yasamamışsın ve bence kendi kullandıgını önerebilirsin veya bildiklerini yazarsan faydalı olur.
0 Likes
Galaxy S
İmitasyon var dostum Hem bu'nda hem de başka bire bir taklit birçok uygulama var Hatta çoğunun görselleri dahi aynı Appclone vs bi sürü yöntemi var Kendi uygulaması gibi store a koyuyor Tabi kopya oldukları için bi çoğu sorunlu oluyor O yüzden ne kadar orjinal o kadar iyi Tabi istisnalar olabilir ama kaideyi bozmaz Dediğin gibi en iyisi deneme yanılma usulu Biz burda sadece fikir alışverişinde bulunuyoruz Kendi bilir tabi
0 Likes
Galaxy S
Bende diyorum ki,stabil olmayanlar orjinal bile olsa şarjı çok fazla yer.En basit örneği samsung'un gönderdiği güncellemelerden sonra çıkan sorunlar.Şimdi sorun yapıyor diye gelen güncelleme imitasyon mu,hayır.Sadece stabil değil.Neye itiraz edip,neyi kanıtlama çabasına giriyorsun onu da anlamafım.Boşver takılma böyle şeylere.Kişiye yap yardımını,millet özgürce yapsın yorumunu ve kişi hangisine secerse onu kullansın ama arastırmadan sadece bilgi isteyenlende bir zahmet biraz arastırsın😇
0 Likes
Galaxy S
E Tabiki stabilize önemli Ben her sorunlu şey imitasyon mu dedim Samsung örneği de saçma olmuş Arkadaş anladı beni sen nasıl anlamadın? Benim seni haksız çıkarmak gibi bi amacım da yok Ne deyip ne demediğine bi daha bak istersen kardeşim 😊 Neyse kapatalım konuyu
0 Likes
Galaxy S
Tamam kardes,sen haklısın ben değilim😇
0 Likes
Galaxy S
Olayı haklı haksız konumuna getirdin ya, pes 😄 neyse iftar vakti daha fazla uzatmayalım 😇
0 Likes