cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Good Guardians Kullanmanın Yararı Nedir Cevaplarmısınız?

(Topic created on: 03-23-2024 06:12 PM)
2171 Views
CanerS21Fe
Expert Level 5
Options
Galaxy S

image
Arkadaşlar bu uygulamayı çoğu kişi indirmiş ne işe yarıyor tam olarak bana açıklarmısınız geçenlerde indirmiştim tam anlamadım geri sildim.Bu uygulama ile ilgili bir tek bildiklerim şunlar telefonun sıcaklığını düşürdüğünü ve işlemciden kısarak pil süresini yükselttiğini birde hafıza temizliği yaptığını biliyorum size sorum ise bu uygulamayı indirip işlemciden hiç kısmadan telefonun sıcaklığı düşermi bana göre zor ama cevaplarmısınız?

5 Solutions

Accepted Solutions
Solution
FUƦƘƛƝA34
Active Level 7
Galaxy S
Battery Tracker,
isminden anlaşılacağı üzere telefonun pil kullanımını daha ayrıntılı olarak takip etmenizi sağlar.

Battary Guardian,
Yeni bir şey yapmıyor ve sadece otomatik optimizasyon ve Sleeping Apps'ın etkin olup olmadığını kontrol eder.

Galaxy App Booster,
Cihazımızın performansını arttırmaya yarayan ve uygulamaları optimize ederek daha hızlı açılmasını,stabil çalışmasını sağlar.

Thermal Guardian,
işlemci kullanım geçmişlerini ve işlemci sıcaklığını görmesini / takip etmesini mümkün kılar. Memory Guardian ile benzer olarak modern bir arayüzü bulunan uygulama, burada kullanıcılara önemli bir seçenek de sunmaktadır. Bu seçenek tam olarak “termal eşik seviyesi” olarak geçmektedir.

Memory Guardian,
cihazınızın hafızasını kontrol etmenizi ve temizlemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Media File Guardian,
Telefondan ve SD karttan tamamen silinen dosyaları geri getirmenizi sağlar.

View solution in context

Solution
Galaxy S
Bende kurdum Caner güzel bir uygulama telin hızlanmasını sağlıyor ısınmasını önlüyor

View solution in context

Solution
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Oğuz diye bir arkadaş var bana atmıştı apk den yükledim A54 5G good guardians desteklemediği için ama indir tavsiye ederim

View solution in context

Solution
DENỊZ
Expert Level 5
Galaxy S
Merhabalar kardeşim. 😊
Furkan Arkadaşımız Özetlemiş. Ben ise, bazı bilgileri doğru Ölcmediginden bahsedeceğim. Özellikle Battery Guardian Fazla Sağlıklı bilgi vermez, SmartTutor Net bilgi verir. Ama Az Çok Thermal Guardian Ve Memory Guardian Kullandım gayet işlevsellik. Kesin olarak öneririm. 👍

View solution in context

Solution
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy S
Battery tracker da aynı zamanda uygulamarı uyutabiliniyo1711211116474.jpg1711211116518.jpg

View solution in context

15 Comments
Solution
FUƦƘƛƝA34
Active Level 7
Galaxy S
Battery Tracker,
isminden anlaşılacağı üzere telefonun pil kullanımını daha ayrıntılı olarak takip etmenizi sağlar.

Battary Guardian,
Yeni bir şey yapmıyor ve sadece otomatik optimizasyon ve Sleeping Apps'ın etkin olup olmadığını kontrol eder.

Galaxy App Booster,
Cihazımızın performansını arttırmaya yarayan ve uygulamaları optimize ederek daha hızlı açılmasını,stabil çalışmasını sağlar.

Thermal Guardian,
işlemci kullanım geçmişlerini ve işlemci sıcaklığını görmesini / takip etmesini mümkün kılar. Memory Guardian ile benzer olarak modern bir arayüzü bulunan uygulama, burada kullanıcılara önemli bir seçenek de sunmaktadır. Bu seçenek tam olarak “termal eşik seviyesi” olarak geçmektedir.

Memory Guardian,
cihazınızın hafızasını kontrol etmenizi ve temizlemenizi sağlayan bir uygulamadır.

Media File Guardian,
Telefondan ve SD karttan tamamen silinen dosyaları geri getirmenizi sağlar.
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Çok teşekkür ederim furkan.O zaman indireyim belki lazım olur.
FUƦƘƛƝA34
Active Level 7
Galaxy S
İndirip deneyebilirsiniz. Rica ederim
Solution
SonerA345G
Expert Level 4
Galaxy S
Battery tracker da aynı zamanda uygulamarı uyutabiliniyo1711211116474.jpg1711211116518.jpg
Solution
Galaxy S
Bende kurdum Caner güzel bir uygulama telin hızlanmasını sağlıyor ısınmasını önlüyor
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
İşlemciden kısmadan sıcaklığı azaltabiliyormu benim için o önemli telefonum zaten hızlı.
Galaxy S
Evet
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Çok teşekkür ederim tavşanlıleblebisi.
Galaxy S
Rica ederim CanerS21Fe😀