cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 

Original topic:

Kulaklık Tavsiyesi

(Topic created on: 07-02-2024 11:45 AM)
493 Views
Wagras
Active Level 3
Options
Galaxy S
telefonum samsung s21FE için bluetooth lu iç kulaklık araştırıyorumda çok kararsız kaldım model tavsiyesi lazım (maks bütçe 3500)
9 Comments
Anonymous
Not applicable
Galaxy S
Bunu tavsiye ederim ben kullanıyorum memnunum fiyatı da düşmüş biraz1719910550537.jpg
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Samsung marka kulaklık düşünüyorsanız buds 2 öneririm. Bende kullanıyorum bir sorunuz varsa sorabilirsiniz.
Wagras
Active Level 3
Galaxy S
yabancı forumları biraz inceledimde samsung kulaklıklar sıkıntılı fiyatina degmez yüzkarısı diyenler var dogrumu birde pro fe versiyonlari varmis onlar hakkinda bilgin varmi
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
1) Şöyle söyleyebilirim bende bir sorun yok ve bu forumdaki çoğu kişiden bir sorun veya gönderi falan çok görmedim nadir yani ama diğer markalarmı samsung mu o size kalmış şahşen ben buds 2'mi seviyorum ama yuvarlak tarz yapısı olduğundan dolayı tarzını fazla sevemiyorum ama genel olarak ses kalitesi, sensörleri ve bataryası gayet iyi o konuda bir sorun yaşamadım ama dediğim gibi tercih size kalmış isterseniz bütçenizin olduğu kadar epey sitesinden kulaklıkları sıralayın daha sonra kulaklıkların youtube'dan videolarını izleyin en doğru kararı öyle verebilirsiniz.
2) Samsung'un şuan satışlarda kablosuz olarak sadece 3 kulaklığı var en iyisinden sıralıyorum buds 2 pro,buds 2 ve buds fe burada en iyi olan buds 2 pro'udur sonra buds 2 sonrada buds fe işte. Ama en geç 1 ay sonra falan samsung buds 3 kulaklığı satışa çıkaracak isterseniz bekleyip onuda alabilirsiniz ama fiyatı ne olur bilemiyorum.

Not= Destan yazar gibi oldum kusura bakmayın ama her ayrıntısını genel olarak anlattım 😊
Wagras
Active Level 3
Galaxy S
tamamdır teşekkürler
CanerS21Fe
Expert Level 5
Galaxy S
Rica ederim 😊
BUR-CHİNA
Expert Level 5
Galaxy S
Buds2 öneririm...illaki sıkıntılı ürün denk gelmiştir öyle diyenler olacaktır bu her markada geçerli..ben 2 sene olacak hiç sıkıntı yaşamadım geyet güzel ses performansida var..fe modelinde biraz kisitlamalar olabilir..ama oda güzel kulaklık..
HalidErdoğan
Expert Level 5
Galaxy S
3.500'in üstüne biraz ekleyip kesinlikle Buds 2 Pro almanı öneririm. Ben şahsen kullanıyorum ve memnunum. Bir sorun varsa sorabilirsin 😊
nonamee_s23
Active Level 10
Galaxy S
Ben buds2 pro kullanıyorum baslar mikrofon her şeyiyle çok iyi. Sadece son güncellemelerle aktif gürültü engelleyiciyi bozdular öncesi kadar iyi çalışmıyor sanki. Onun dışında ben çok memnunum kulağa da baya iyi oturuyor