Resolved! Solved

Original topic:

Klavyede mikrofon yok!

(Topic created on: 01-23-2025 02:02 AM)
2007 Views
ygcml
Active Level 3
Options
Galaxy S

Klavyede sesli mesaj yazmak istiyorum ancak mikrofon simgesi yok telefonu aldığımda sanki vardı kurcalarken mi kapandı biliyordum ama ne yaptıysam bulamadım bilen var mı? Yada mikrofon seçeneği hiç mi yoktu yanlış mı hatırlıyorum bilemedim bileb varsa bi yardımcı olabilir mi, sizde bahsettiğim mikrofon simgesi var mı?

image

1 Solution

Accepted Solutions
Solution
flamender34
Active Level 3
Galaxy S
Google Play'den gboard klawyesini iş indir arkadaşım

View solution in context

0 Likes
9 Comments
HaktanS23
Active Level 4
Galaxy S
S23 bendede yok
BehramGur
Active Level 6
Galaxy S
Ikinizde de var. Ayarlar-Genel yönetim-Klavye listesi ve varsayılan sekmesine gelin. Navigasyon çubuğundaki klavye tuşu tikini aktif edin okadar. Basit birşey. Boşluk olduğunda telefonunuzu kurcalayın be ya hemen bende de yok diyonuz 😅 s23te özellikle böyle bisey olmaması utanç verici olay olurdu.
HaktanS23
Active Level 4
Galaxy S
Hocam ben iPhone'dan geçtiğim için direkt klavyede mikrofon tuşu aramıştım ama **bleep** farklıymış maruz görün 😅 buldum şimdi
BehramGur
Active Level 6
Galaxy S
Yok samsungda da öyleydi uzun zaman once. Malesef navigasyon satırına taşımışlar saçma bi şekilde 😅 ben şuan kullanmıyorum yerinden dolayı. Klavyenin altinda baya buyuk boşluk bırakıyor hoşuma gitmiyor görüntüsü😅
deimos37
Active Level 4
Galaxy S
Ayarlara girin, sonra genel yönetim kısmında klavye listelerindeki navigasyon çubuğunda klavye tuşunu etkinleştirin ondan sonra sesle yazma gelir.
ygcml
Active Level 3
Galaxy S
Kral Allah razı olsun ya valla buldum sonunda öyle bi isim vermişlerki onun olacağıni hiç düşünmedim çok teşekkür ederim 🙏
BehramGur
Active Level 6
Galaxy S
Bu şekilde alta yapıştırıyorum daha kullanışli oluyor benim için tek elle de tum klavyeye ulaşabiliyorum. Keşke klavyede olsaydı rahatca kullansaydık.1737589782086.jpg
0 Likes
Solution
flamender34
Active Level 3
Galaxy S
Google Play'den gboard klawyesini iş indir arkadaşım
0 Likes
flamender34
Active Level 3
Galaxy S
Bu Samsung galax a.55 sinyal şebeke devamlı oynuyor oppo huaweide böyle bi sorunla karşılaşmadım 6 sene sonra tekrar Samsung'a geldim çekim gücü boktan böyle devam ederse teknik servise gitcem yazılımsal hise olayı çözsünler çözemezlerse para iadesi isticem yeni nesil telefon yapıyorsun yıl 2025 telefon şebeke çekimi üst düzeyde yapın..!
0 Likes