cancel
Showing results for 
Search instead for 
Did you mean: 
Resolved! Solved

Original topic:

Kişiye,aradığınız numaraya ulaşılamıyor yapmak

(Topic created on: 10-10-2024 02:17 PM)
692 Views
-WANDETTA-
Expert Level 5
Options
Galaxy S

Arkadaşlar telefonu kapalı gösterme yapabilirmiyim kişiye özel o kişi beni aradığında aradığınız numaraya ulaşılamıyor diyecek..engelleme de aradığınız numara meşgul diyor öyle olmayacak.direk ulaşılamıyor diyecek.

25 Comments
Galaxy S
Vallahi bulsan banada haber ver bendr bunu cok ariyorum cozumu bulamadim birturlu
-WANDETTA-
Expert Level 5
Galaxy S
Valla iki gündür böyle birşey arıyorum.. bakıyorum vardır gibime geliyor bakalım..olursa yazarım
Solution
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Aramasını istemediğin numarayı önce engelle. Seni aradığı zaman meşgul çalacaktır. Sonraki adımda sürekli kapalı bir numara bul ve çağrı yönlendirme ayarlarına gir. Oradan meşgul iken yönlendir yaparak bulduğun numaraya yönlendir. Engellediğin numara seni aradığında meşgul olduğu için o bulduğun numaraya yönlendirilir ve şu anda ulaşılamıyor der.
0 Likes
-WANDETTA-
Expert Level 5
Galaxy S
Yonlendirme yaptığımda..o kişi aradiginda hep mi önce meşgule atıp ulaşılamıyor diyecek yoksa direk aradığınız numaraya ulaşılamıyor mu diyecek..kapalı numara nasıl bulacam
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Kapalı numara gizliden çağrı atıp atıp deneyerek bulursun. Meşgule atmadan direkt ulaşılamıyor der. Ben olsam eksik bir numaraya yönlendiririm. Aradığınız numarayı eksik veya yanlış tuşladınız der.
-WANDETTA-
Expert Level 5
Galaxy S
Tam onu diyecektim eksik numara yazsam diye..eksik numaraya yönlendirme yaparmiki
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
Evet ben çok yapıyordum. 05xx 355 42 1 gibi son haneyi boş bırak mesela.
-WANDETTA-
Expert Level 5
Galaxy S
Tmmdir bı deneyeceğim 👍🫡
Sisyphe
Expert Level 5
Galaxy S
.1728559021394_1728559021368_0.jpg
0 Likes